Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
makolek pisze:
szczęka to mi opada.. jak wyroby puszcza Ozzy ..
nie producenci z bykami ortograficznymi
🙂
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
makolek pisze:
nie widze potrzeby ..
TU również komentuje i również tak jak MI sie podoba
🙂
unexpected pisze:
Dobra ej, błędy koles robi, zostało mu zasugerowane by popracowal nad ortografia, czekamy na probki jego mozliwosci. Licytacje na temat kariery kto w jakim wieku zaczął skończył itp zostawcie sobie na pw.
djteams1234 pisze:
A wiec przejdę do rzeczy. Interesujemy się wraz z kolega muzyka dance, terance, eurodance oraz hause i pop.Od 3 lat tworzymy taką muzykę 😉
Ja mam 19 on 18 lat. Traktujemy to jako świetną zabawę oraz hobby ( wiecie jeden zbiera znaczki inny jeździ na rowerku a my robimy muzę 😃)
Ostatnio wpadł pomysł by oprócz mixów remixów i pracy nad swoimi bitami zrobić coś z wokalem i może byłby ktoś chętny
-osoby która pasjonuje muzyka,miła, chciała by sie sprawdzić , ma poczucie humoru i potrafi dac coś z siebie ( najlepiej kobiecy ale może być i męski 🙂 ( faceci tylko po mutacji 😃)
Poszukiwana osoba musi lubić śpiewać bo właśnie szukamy osoby poddającej wokal 🙂
Liczy sie świetna zabawa wiec jesli komuś nie bedzie odpowiadało jego wojkal zostanie usunięty i wg.
Ale to w ustaleniach przez meil lub gg
Czekamy na was 🙂
Pewnie któryś z nas by się wzioł za śpiewanie ale wolimy oszczędzić horroru słuchaczą i robić to na czyms ie znamy 😃
Jeśli ktoś zainteresowany lub dodatkowe pytania to proszę o wiadomości prywatne lib podspodem🙂
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 14:10. Powód: Niewłaściwy dział, offtop.