Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
![]()
makolek pisze:
szczęka to mi opada.. jak wyroby puszcza Ozzy ..
nie producenci z bykami ortograficznymi
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
![]()
makolek pisze:
nie widze potrzeby ..
TU również komentuje i również tak jak MI sie podoba
![]()
unexpected pisze:
Dobra ej, błędy koles robi, zostało mu zasugerowane by popracowal nad ortografia, czekamy na probki jego mozliwosci. Licytacje na temat kariery kto w jakim wieku zaczął skończył itp zostawcie sobie na pw.
![]()
![]()
djteams1234 pisze:
A wiec przejdę do rzeczy. Interesujemy się wraz z kolega muzyka dance, terance, eurodance oraz hause i pop.Od 3 lat tworzymy taką muzykę
Ja mam 19 on 18 lat. Traktujemy to jako świetną zabawę oraz hobby ( wiecie jeden zbiera znaczki inny jeździ na rowerku a my robimy muzę)
Ostatnio wpadł pomysł by oprócz mixów remixów i pracy nad swoimi bitami zrobić coś z wokalem i może byłby ktoś chętny
-osoby która pasjonuje muzyka,miła, chciała by sie sprawdzić , ma poczucie humoru i potrafi dac coś z siebie ( najlepiej kobiecy ale może być i męski( faceci tylko po mutacji
)
Poszukiwana osoba musi lubić śpiewać bo właśnie szukamy osoby poddającej wokal![]()
Liczy sie świetna zabawa wiec jesli komuś nie bedzie odpowiadało jego wojkal zostanie usunięty i wg.
Ale to w ustaleniach przez meil lub gg
Czekamy na was
Pewnie któryś z nas by się wzioł za śpiewanie ale wolimy oszczędzić horroru słuchaczą i robić to na czyms ie znamy![]()
Jeśli ktoś zainteresowany lub dodatkowe pytania to proszę o wiadomości prywatne lib podspodem
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 14:10. Powód: Niewłaściwy dział, offtop.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej