Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
anitabednaruk pisze:
makolek pisze:
zatem dopóki nie idziesz na królewskie salony .. możesz mieć brudne paznokcie i tłuste włosy ??
cieeekaweee dośc
Właśnie, w tej kwestii obowiązują chyba inne zasady, bo nawet siedząc w domu przed kompem trzeba być zrobionym na tip-top, ale żeby zawsze i wszędzie przestrzegać pewnych zasad pisowni (języka ojczystego, ludzie! nikt od was nie wymaga poprawnej pisowni suahili!) to już niekoniecznie bo to wymaga trochę PRACY. Przykre.
"How pitiful are people who never sing and die with all the music inside them!" V. Hugo
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
agate pisze:
Astraya - przyganiał kocioł garnkowi, sama robisz błędy. Dopóki nie przeszkadza to w czytaniu, to wg. mnie poza forum literackim nie ma to NAJMNIEJSZEGO ZNACZENIA.
makolek pisze:
pierwszy z brzegu BYK:
P.S. .... piszemy TAK właśnie
makolek pisze:
pierwszy z brzegu BYK:
P.S. .... piszemy TAK właśnie
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
anitabednaruk pisze:
Kurrrr...!
Zawsze ta sama wymówka!
'bo pisałem na szybko"
Na wolno, nawet jakbyś to kaligrafował, wyszłoby ci równie dennie! i daję sobie o to palca uciąć!
Zaraz mi powiesz, że masz dysortografię, a ja się czepiam bo to nie jest forum dla polonistów tylko dla muzyków !
Tak, kurrr, w śpiewaniu i graniu nie słychać jak robisz byki więc do tego się ogranicz! jak chcesz me oczy paść bykami, a mózg bezdenną głupotą to sobie odpuść :-/
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
aannddrreeww pisze:
makolek pisze😛ierwszy z brzegu BYK:
Wydaje mi się również, że każdy kiedyś zaczynał ... Oni mają po 18-19 lat ... Czy Ty jak zaczynałeś to już miałeś "jedną TYSIĘCZNĄ" tego co teraz masz?? Proszę Cię ... Przesadzasz już troszkę ... 😕
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
aannddrreeww pisze:makolek pisze😛ierwszy z brzegu BYK:
Wydaje mi się również, że każdy kiedyś zaczynał ... Oni mają po 18-19 lat ... Czy Ty jak zaczynałeś to już miałeś "jedną TYSIĘCZNĄ" tego co teraz masz?? Proszę Cię ... Przesadzasz już troszkę ... 😕
Andrzej to nie wiesz, przecież ten profesjonalista zna się na wszystkim najlepiej 😃
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 14:10. Powód: Niewłaściwy dział, offtop.
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej