3 czerwca 2011 o 23:10
Zgłoś do moderacji
A wiec przejdę do rzeczy. Interesujemy się wraz z kolega muzyka dance, terance, eurodance oraz hause i pop.Od 3 lat tworzymy taką muzykę 😉
Ja mam 19 on 18 lat. Traktujemy to jako świetną zabawę oraz hobby ( wiecie jeden zbiera znaczki inny jeździ na rowerku a my robimy muzę 😃)
Ostatnio wpadł pomysł by oprócz mixów remixów i pracy nad swoimi bitami zrobić coś z wokalem i może byłby ktoś chętny
-osoby która pasjonuje muzyka,miła, chciała by sie sprawdzić , ma poczucie humoru i potrafi dac coś z siebie ( najlepiej kobiecy ale może być i męski 🙂 ( faceci tylko po mutacji 😃)
Poszukiwana osoba musi lubić śpiewać bo właśnie szukamy osoby poddającej wokal 🙂
Liczy sie świetna zabawa wiec jesli komuś nie bedzie odpowiadało jego wojkal zostanie usunięty i wg.
Ale to w ustaleniach przez meil lub gg
Czekamy na was 🙂
Pewnie któryś z nas by się wzioł za śpiewanie ale wolimy oszczędzić horroru słuchaczą i robić to na czyms ie znamy 😃
Jeśli ktoś zainteresowany lub dodatkowe pytania to proszę o wiadomości prywatne lib podspodem🙂
unexpected mężczyzna, 34
★★★★★★
Nagrań: 862, Postów: 277
3 czerwca 2011 o 23:20
Zgłoś do moderacji
wszystko fajnie tylko ja naliczyylem conajmniej 3 bledy ortograficzne ;]
3 czerwca 2011 o 23:21
Zgłoś do moderacji
ponieważ pisałem to na szybko więc przepraszam
3 czerwca 2011 o 23:26
Zgłoś do moderacji
[cytat=makolek]jak te bity składacie równie sprawnie co literki..
to woooFFFF
😃😃:d[/cytat]
postaram się poprawić jeśli będę miał chwilkę co do tekstu wyżej 😃 ale to nie powód by na kogoś siadać i podważać umiejętności
Konto usunięte
3 czerwca 2011 o 23:48
Zgłoś do moderacji
Kurrrr...!
Zawsze ta sama wymówka!
'bo pisałem na szybko"
Na wolno, nawet jakbyś to kaligrafował, wyszłoby ci równie dennie! i daję sobie o to palca uciąć!
Zaraz mi powiesz, że masz dysortografię, a ja się czepiam bo to nie jest forum dla polonistów tylko dla muzyków !
Tak, kurrr, w śpiewaniu i graniu nie słychać jak robisz byki więc do tego się ogranicz! jak chcesz me oczy paść bykami, a mózg bezdenną głupotą to sobie odpuść :-/
agate kobieta, 34
Nagrań: 4, Postów: 27
6 czerwca 2011 o 21:43
Zgłoś do moderacji
Fakt faktem że ortografia masakryczna i nie 3 a 30 błędów, co też mnie strasznie wkurza, ale widzę że jest jakieś 6 odpowiedzi a muzyką się nikt nie zainteresował.
Wrzućcie linki do Waszej muzyki
🙂
"How pitiful are people who never sing and die with all the music inside them!" V. Hugo
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
6 czerwca 2011 o 22:36
Zgłoś do moderacji
anitabednaruk pisze:
Kurrrr...!
Zawsze ta sama wymówka!
'bo pisałem na szybko"
Na wolno, nawet jakbyś to kaligrafował, wyszłoby ci równie dennie! i daję sobie o to palca uciąć!
Zaraz mi powiesz, że masz dysortografię, a ja się czepiam bo to nie jest forum dla polonistów tylko dla muzyków !
Tak, kurrr, w śpiewaniu i graniu nie słychać jak robisz byki więc do tego się ogranicz! jak chcesz me oczy paść bykami, a mózg bezdenną głupotą to sobie odpuść :-/
jezu.. mnie tez to razi, ale czy nie aby lekko za ostro?
😐
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
astraya kobieta, 33
Częstochowa
Nagrań: 1687, Postów: 513
6 czerwca 2011 o 22:56
Zgłoś do moderacji
Przeginacie... może i robi dużo błędów. Ale moim zdaniem dopóki nie napisał "muwić, rurza, kó*wa" itp itd to nie razi aż do tego stopnia aby bluzgać na niego! Każdy ma prawo się pomylić ale nie każdy ma prawo mieszać ludzi z błotem za pomyłki.. Jak wam nie pasuje to nie czytajcie - Proste.
Ps. A tak w ogóle zajebiści z was poloniści, jeśli widzicie tam 3 błędy. Ja widzę nie dość że ortograficzne, to interpunkcyjne oraz stylistyczne i jestem pewna, że jest ich więcej niż 5. Wydaje mi się, że jakby was posprawdzać to zrobiliście o wiele więcej błędów niż oni w innych postach.
------------------
I się nie myliłam dokładnie was posprawdzałam a z moją wiedzą (bo akurat w tym jestem dobra i o tym wiem) dopatrzyłam się u każdego mądrali co najmniej po 2-3 błędy stylistyczne lub ortograficzne. Interpunkcje już pomijam bo większość także ma z nią problemy. Więc matoły do szkoły a później dopiero bierzcie się za poprawki innych.
😉
-------------------
A co do wokalu może i nie mam pięknego ale mogłabym spróbować. Od tak dla zabawy
😉 Będzie Mandaryna 2 he he he
agate kobieta, 34
Nagrań: 4, Postów: 27
7 czerwca 2011 o 21:06
Zgłoś do moderacji
No i pięknie, wszystko fajnie, bo owszem każdy robi błędy. Ja tu widzę inny problem: ludzie się tu liczeniem błędów we wszystkich postach zajmują, zamiast trzymać się tematu. Ludzie, to jest FORUM MUZYCZNE.
Astraya - przyganiał kocioł garnkowi, sama robisz błędy. Dopóki nie przeszkadza to w czytaniu, to wg. mnie poza forum literackim nie ma to NAJMNIEJSZEGO ZNACZENIA.
"How pitiful are people who never sing and die with all the music inside them!" V. Hugo