3 czerwca 2011 o 23:10
Zgłoś do moderacji
A wiec przejdę do rzeczy. Interesujemy się wraz z kolega muzyka dance, terance, eurodance oraz hause i pop.Od 3 lat tworzymy taką muzykę 😉
Ja mam 19 on 18 lat. Traktujemy to jako świetną zabawę oraz hobby ( wiecie jeden zbiera znaczki inny jeździ na rowerku a my robimy muzę 😃)
Ostatnio wpadł pomysł by oprócz mixów remixów i pracy nad swoimi bitami zrobić coś z wokalem i może byłby ktoś chętny
-osoby która pasjonuje muzyka,miła, chciała by sie sprawdzić , ma poczucie humoru i potrafi dac coś z siebie ( najlepiej kobiecy ale może być i męski 🙂 ( faceci tylko po mutacji 😃)
Poszukiwana osoba musi lubić śpiewać bo właśnie szukamy osoby poddającej wokal 🙂
Liczy sie świetna zabawa wiec jesli komuś nie bedzie odpowiadało jego wojkal zostanie usunięty i wg.
Ale to w ustaleniach przez meil lub gg
Czekamy na was 🙂
Pewnie któryś z nas by się wzioł za śpiewanie ale wolimy oszczędzić horroru słuchaczą i robić to na czyms ie znamy 😃
Jeśli ktoś zainteresowany lub dodatkowe pytania to proszę o wiadomości prywatne lib podspodem🙂
unexpected mężczyzna, 36
★★★★★★

Nagrań: 903, Postów: 277
3 czerwca 2011 o 23:20
Zgłoś do moderacji
wszystko fajnie tylko ja naliczyylem conajmniej 3 bledy ortograficzne ;]
3 czerwca 2011 o 23:21
Zgłoś do moderacji
ponieważ pisałem to na szybko więc przepraszam
3 czerwca 2011 o 23:26
Zgłoś do moderacji
[cytat=makolek]jak te bity składacie równie sprawnie co literki..
to woooFFFF
😃😃:d[/cytat]
postaram się poprawić jeśli będę miał chwilkę co do tekstu wyżej 😃 ale to nie powód by na kogoś siadać i podważać umiejętności
Konto usunięte

3 czerwca 2011 o 23:48
Zgłoś do moderacji
Kurrrr...!
Zawsze ta sama wymówka!
'bo pisałem na szybko"
Na wolno, nawet jakbyś to kaligrafował, wyszłoby ci równie dennie! i daję sobie o to palca uciąć!
Zaraz mi powiesz, że masz dysortografię, a ja się czepiam bo to nie jest forum dla polonistów tylko dla muzyków !
Tak, kurrr, w śpiewaniu i graniu nie słychać jak robisz byki więc do tego się ogranicz! jak chcesz me oczy paść bykami, a mózg bezdenną głupotą to sobie odpuść :-/
agate kobieta, 35

Nagrań: 4, Postów: 27
6 czerwca 2011 o 21:43
Zgłoś do moderacji
Fakt faktem że ortografia masakryczna i nie 3 a 30 błędów, co też mnie strasznie wkurza, ale widzę że jest jakieś 6 odpowiedzi a muzyką się nikt nie zainteresował.
Wrzućcie linki do Waszej muzyki

"How pitiful are people who never sing and die with all the music inside them!" V. Hugo
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

Nagrań: 52, Postów: 6173
6 czerwca 2011 o 22:36
Zgłoś do moderacji
anitabednaruk pisze:
Kurrrr...!
Zawsze ta sama wymówka!
'bo pisałem na szybko"
Na wolno, nawet jakbyś to kaligrafował, wyszłoby ci równie dennie! i daję sobie o to palca uciąć!
Zaraz mi powiesz, że masz dysortografię, a ja się czepiam bo to nie jest forum dla polonistów tylko dla muzyków !
Tak, kurrr, w śpiewaniu i graniu nie słychać jak robisz byki więc do tego się ogranicz! jak chcesz me oczy paść bykami, a mózg bezdenną głupotą to sobie odpuść :-/
jezu.. mnie tez to razi, ale czy nie aby lekko za ostro?

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
astraya kobieta, 34
Częstochowa

Nagrań: 1698, Postów: 513
6 czerwca 2011 o 22:56
Zgłoś do moderacji
Przeginacie... może i robi dużo błędów. Ale moim zdaniem dopóki nie napisał "muwić, rurza, kó*wa" itp itd to nie razi aż do tego stopnia aby bluzgać na niego! Każdy ma prawo się pomylić ale nie każdy ma prawo mieszać ludzi z błotem za pomyłki.. Jak wam nie pasuje to nie czytajcie - Proste.
Ps. A tak w ogóle zajebiści z was poloniści, jeśli widzicie tam 3 błędy. Ja widzę nie dość że ortograficzne, to interpunkcyjne oraz stylistyczne i jestem pewna, że jest ich więcej niż 5. Wydaje mi się, że jakby was posprawdzać to zrobiliście o wiele więcej błędów niż oni w innych postach.
------------------
I się nie myliłam dokładnie was posprawdzałam a z moją wiedzą (bo akurat w tym jestem dobra i o tym wiem) dopatrzyłam się u każdego mądrali co najmniej po 2-3 błędy stylistyczne lub ortograficzne. Interpunkcje już pomijam bo większość także ma z nią problemy. Więc matoły do szkoły a później dopiero bierzcie się za poprawki innych.
-------------------
A co do wokalu może i nie mam pięknego ale mogłabym spróbować. Od tak dla zabawy

Będzie Mandaryna 2 he he he
agate kobieta, 35

Nagrań: 4, Postów: 27
7 czerwca 2011 o 21:06
Zgłoś do moderacji
No i pięknie, wszystko fajnie, bo owszem każdy robi błędy. Ja tu widzę inny problem: ludzie się tu liczeniem błędów we wszystkich postach zajmują, zamiast trzymać się tematu. Ludzie, to jest FORUM MUZYCZNE.
Astraya - przyganiał kocioł garnkowi, sama robisz błędy. Dopóki nie przeszkadza to w czytaniu, to wg. mnie poza forum literackim nie ma to NAJMNIEJSZEGO ZNACZENIA.
"How pitiful are people who never sing and die with all the music inside them!" V. Hugo