pepper kobieta, 39
Kraków
Nagrań: 56, Postów: 2024
6 października 2009 o 22:26
Zgłoś do moderacji
ja wiem,jaki temat?
mnie sie podobaja teksty Goyi, Kowalskiej, Bartosiewicz,takie klimaty
😉
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
wysy665 mężczyzna
Jelenia Góra
Nagrań: 114, Postów: 226
6 października 2009 o 22:29
Zgłoś do moderacji
Pisanie tekstów jest fajowe, najciekawsze myślę wychodzą w klimacie HIPHOP ale to moje zdanie, najlepiej pisać pod ciekawą melodie lub dobry bit. Po szufladach tego setki leżą. Tak mi się wydaje im lepsza melodia tym lepszy tekst mi się wymyśla, ale to moje subiektywne zdanie.
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
pepper kobieta, 39
Kraków
Nagrań: 56, Postów: 2024
6 października 2009 o 22:35
Zgłoś do moderacji
To jak juz bede miala gotowe rzeczy,to Ci wysle,zobaczymy co stworzysz,bo podejrzewam,ze melodie beda dobre
😉
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
Konto usunięte
Warszawa
20 listopada 2009 o 22:11
Zgłoś do moderacji
Ja pisze teksty od 2 lat tylko niewiem czy są dobre.
G.A.G.A
gover mężczyzna, 35
Krzyżanowice
Nagrań: 0, Postów: 5
21 listopada 2009 o 23:35
Zgłoś do moderacji
Jak coś to też trochę się pisnęło tekstów i mogę się podzielić pod warunkiem, że kiedyś będzie gdzieś widnieć moje nazwisko w razie "pewnych okoliczności"
😜 tylko powiedzieć czy bardziej komercyjny czy rockowy, wyłączając teksty o miłości, bo takich nie piszę :]
esther kobieta
Nagrań: 0, Postów: 6
18 grudnia 2009 o 15:36
Zgłoś do moderacji
Jestem tekściarzem. Piszę do każdej muzyki, jak i sam suchy tekst. Jeśli jest ktoś zainteresowany to kontakt: biala-roza@o2.pl. Aktualnie pracuję z nowym reggae bandem, ale piszę również do innych gatunków. Czas pracy bardzo szybki, gwarancja zadowolenia - jeszcze nikt nie narzekał na mój tekst i nie bedzie🙂
cichy667 mężczyzna, 38
Środa Wielkopolska
Nagrań: 2, Postów: 3
nana01 kobieta
Nagrań: 6, Postów: 2
14 marca 2010 o 22:57
Zgłoś do moderacji
też czasem piszę!!mam tego trochę!!
jbc,moje gg 7337772
limit mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 3
20 kwietnia 2010 o 11:55
Zgłoś do moderacji
siemka ja piszę piosenki ..... juz od kilku lat i wiem ze sa dobre..juz jedna nagralem w niemczech ze 2 lata temu ale to tak sam na kompie i to nawet bobra i pierwsza...ja jestem z niej dumny i niemam zamiaru zmarnować mojego talentu...moje mazenie to nagrac płyte i miec wlasne studio zeby każdy kto ma talent mógł spróbować i pomagać takim jak ja czy wy mam talent i go za hu;;;;;;;; go nie zapszepaszcze w sumie kazdy morze pisać ale mnie to życie nauczyło pisać i rymować bo o zyciu pisze o terazniejszosci i przeszłosci... piszcie...........pozdro moj nr gg 8538073
21 czerwca 2010 o 17:59
Zgłoś do moderacji
ja piszę piosenki, ale do szuflady. potrzebuję pieniążków, więc proszę o kontakt na j.morawska@wp.pl
21 czerwca 2010 o 18:00
Zgłoś do moderacji
ja piszę piosenki, ale do szuflady. potrzebuję pieniążków, więc proszę o kontakt na j.morawska@wp.pl
21 czerwca 2010 o 18:01
Zgłoś do moderacji
Ja mam 28 piosenek. Tekstów. Za 2 lata będę pisała muzykę.
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam