kreyzyy mężczyzna, 50
Lublin
Nagrań: 0, Postów: 1
27 czerwca 2010 o 22:38
Zgłoś do moderacji
piszę teksty piosenek,oraz muzykę ,gram na gitarzę akustycznej,mam troje dzieci,córka Klaudia 12 lat,Amanda 8 lat i Krystian 3 latka,żonę obecnie nie pracującą,córka Amanda ma przesliczny głos..coś w stylu Cyrus,Gomes..jest młoda ale głoś ma dojrzałej piosenkarki..interesuje mnie stworzenie zespołu..lecz teraz potrzebuję poprawienia moich słów (piszę w stylu IRA,KOMBI,BUDKA SUFLERA..itp) rockowe kawałki balladowe,potrzebuję ułożenia podkładu muzycznego do moich słów..perkusja,git.el., git.bas. chórek..także słowa mam dla córki lecz naprawdę szukam muzyki..miejsca do jej wykonania i nagrania..zainteresowanych ciężkami próbami proszę o kontakt..gg 11165227, mail: kreyzyy@wp.pl tel. 794381681
Suszczyk Mariusz (marian)
30 stycznia 2012 o 13:40
Zgłoś do moderacji
Hej, ja bardzo chętnie podjęłabym się napisania piosenki dla Ciebie, napisz do mnie na gg: 35792834
Konto usunięte
Koluszki
mariankac kobieta, 27
Poznań
Nagrań: 50, Postów: 164
9 czerwca 2012 o 23:24
Zgłoś do moderacji
Ja piszę.. Oto jedna z nich http://ising.pl/nagranie/th_J0ms3_jQ,mariannaxc-Przyjaciolka__Marianna
Zapraszam do moich dwóch NAGRAŃ: SKYFALL oraz duet NEED YOU NOW!! :) A przedewszystkim do mojego TELEDYSKU!!! :)
5 grudnia 2013 o 00:48
Zgłoś do moderacji
Pisze teksty do piosenek różnego rodzaju, po polsku i po angielsku, zapraszam na moją stronę internetową i do kontaktu ze mną wszystkich zainteresowanych: www.tekstdopiosenki.jimdo.com 😃
14 grudnia 2013 o 18:41
Zgłoś do moderacji
Witam, to moje hobby, więc napisze tekst pod muzykę lub bez niej, na wymagany temat, na razie bez opłat, pozdrawiam