Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
.
.
wysy665 pisze:
wyimaginowany pisze:Nie no, na wielką scenę też wystarczy - przykład: Krzysztof Ibisz, zawsze z dowcipów przez niego wypowiedzianych śmieje się tylko on sam😉 jak by powiedział żart w C++ pewnie Byś się posiusiał ze śmiechu?
wyimaginowany pisze:
wysy665 pisze:wyimaginowany pisze:Nie no, na wielką scenę też wystarczy - przykład: Krzysztof Ibisz, zawsze z dowcipów przez niego wypowiedzianych śmieje się tylko on sam😉 jak by powiedział żart w C++ pewnie Byś się posiusiał ze śmiechu?
Nie będę komentować postów, z których jasno wynika, że ich autor nieumiejętnie woła o pomoc🙂 Więcej ambicji życzę!
wysy665 pisze:
Nie lubię być taktownym, gdy wymaga to wciskania ludziom lukrowanego kitu, uważam, że jest to przejaw braku poszanowania. Boimy się słów, zmiękczamy je, wypaczamy, w końcu zapominany czym naprawdę są. Traktujemy je jak zwierzątka w klatce, które muszą być słodkie i robić różne sztuczki. Ja wolę słowa, które potrafią rozerwać gardło i nasikać komuś na buty. Widzę jak zbyt wiele taktu wprowadza stagnację . Też lubię być miły, ale nie obligatoryjnie, nie dlatego, bo wypada.
"I choć nie jestem niczym innym
Jak jedynie ziarenkiem żyjącej materii,
Obiecuję wtedy Bogu, że zanim zgaśnie moje życie,
Udowodnię światu, że tu byłem..."
tiavia pisze:
Muszę przyznać, że przypomnina mi to trochę styl Terry'ego Pratchetta🙂Czytał Pan?
"I choć nie jestem niczym innym
Jak jedynie ziarenkiem żyjącej materii,
Obiecuję wtedy Bogu, że zanim zgaśnie moje życie,
Udowodnię światu, że tu byłem..."
wysy665 pisze:
wyimaginowany pisze:wysy665 pisze:wyimaginowany pisze:Nie no, na wielką scenę też wystarczy - przykład: Krzysztof Ibisz, zawsze z dowcipów przez niego wypowiedzianych śmieje się tylko on sam😉 jak by powiedział żart w C++ pewnie Byś się posiusiał ze śmiechu?
Nie będę komentować postów, z których jasno wynika, że ich autor nieumiejętnie woła o pomoc🙂 Więcej ambicji życzę!
😉 - uwielbiam domorosłych psychologów....
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Do moich ulubionych należą wszystkie z magami!!!!! Kiedyś dopadłem też jedną pisaną na spółę z Gaimanem, co do nużącego stylu nie zgodzę się, mam autorów, których czytam do momentu aż skończą mi się ich książki i potem czekam z utęsknieniem na coś nowego. Myślę, że to kwestia gustu i trafienia na odpowiedniego autora. Co do Terrego polecam ekranizacje, są naprawdę fajnie zrobione, w konwencji trochę teatralnej, bardzo się dobrze na nich bawiłem.............. lecząc kompleksy 😉))tiavia pisze:
Myślę, że z każdym autorem tak jest- po prostu potem zaczyna już nużyć ten sam styl. Ja najbardziej lubię serię o Śmierci i Wiedźmach, ale w zasadzie to praktycznie wszystkie mi sie podobają:] Też mam sporo braków- facet ma tampo niesamowite, a każda książka lepsza od poprzedniej🙂
kaspo pisze:
strasznie macie spiete poslady.
Tak przy okazji: mili ludzie sa nudni i przewidywalni
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 19:25.
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej