Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kaspo pisze:
Lepsze:
Idzie sobie chlopak ulica i widzi ladna dziewczyna. Ta go mija nie zwracajac na niego uwagi, nagle w jego glowie rodzi sie mysle - "pokaz jej swoje Filingsy!". Wyjmuje paczke z plecaka, dziewczyna widzac czipsy hasa w jego strone niczym sarenka, rzucajac mu sie na szyje. Po czym raznie chrupia chichoczac 😃
bojka pisze:
kaspo pisze:Lepsze:
Idzie sobie chlopak ulica i widzi ladna dziewczyna. Ta go mija nie zwracajac na niego uwagi, nagle w jego glowie rodzi sie mysle - "pokaz jej swoje Filingsy!". Wyjmuje paczke z plecaka, dziewczyna widzac czipsy hasa w jego strone niczym sarenka, rzucajac mu sie na szyje. Po czym raznie chrupia chichoczac 😃
hahaha to chyba o mnie 🙂 kocham chipsy 🙂
Wiara w samego siebie jest największą religią.
kaspo pisze:
Lepsze:
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
Wiara w samego siebie jest największą religią.
bartekmiszk pisze:
to ja chcę z Wisienką 😊
wisienka29 pisze:
bartekmiszk pisze:to ja chcę z Wisienką 😊
🙂 to bierzemy jeszcze timona i dla równowagi wrzosika namówię🙂🙂
wisienka29 pisze:
wisienka29 pisze:
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
bocin pisze:
wisienka29 pisze:bartekmiszk pisze:to ja chcę z Wisienką 😊
Uuuu... spodobał się widzę. 😃
A gdzie Grzesiek? 😲
aannddrreeww pisze:
My surykociachy (te z zach-pom, ale licze i na reszte 😆) sie namowimy i damy znac 😃 Chyba, ze jakas się wybije i sama zglosi 😛
verin pisze:
aannddrreeww pisze:My surykociachy (te z zach-pom, ale licze i na reszte 😆) sie namowimy i damy znac 😃 Chyba, ze jakas się wybije i sama zglosi 😛
kasia się zgłosiła no i ja tam tez z wami bede spac 🙂 ale kochanie juz mamy znizke wiec za nocleg pewnie wyjdzie z 30 zł w tych duzych pokojach 😛
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej