Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
ja chce pokoj z Kaspo, Bocinem, Ania i reszta tych moich🙁
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
aaaa dupa dupa dupa😛
Ja nie chce z Kasia. Nie lubie jej!😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
bojka pisze:
mi niestety bylo dane wyprowadzic sie przymusowo z Poznania wiec jesli potrzeba zajdzie to i ja sie pisze na grupowke🙂 tlko u mnie jest gorzej bo ja nikogo z Was osobiscie nie poznalam.
🙂a nocleg piatek sobota ,sobota niedziela czy ino jak?
Wiara w samego siebie jest największą religią.
kaspo pisze:
Dobra nazwa na czipsy, mogla by je reklamowac para zakochanych. Bylyby np o smaku truskawek z czosnkiem.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kaspo pisze:
"Podziel sie swoimi Filngsami z najblizsza Ci osoba", "Chrupcie je razem!"
"Czy masz juz druga polowe? Sprawdz w Filingsach!"
😃
Wiara w samego siebie jest największą religią.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej