Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
pannaanna pisze:
bocin pisze:Ja, Ania i Kaspo to są trzy osoby. Gdzie jeszcze trzy? ;>
Moja opiekunka, Chłopak Verin... 😃
pannaanna pisze:
bocin pisze:Ja, Ania i Kaspo to są trzy osoby. Gdzie jeszcze trzy? ;>
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
bocin pisze:
pannaanna pisze:bocin pisze:Ja, Ania i Kaspo to są trzy osoby. Gdzie jeszcze trzy? ;>
Wrzućcie tam jeszcze gdzieś Łukaszka. Też będzie chciał, a jak wróci to może być za późno. 🙂
Wiara w samego siebie jest największą religią.
kaspo pisze:
pannaanna pisze:bocin pisze:Ja, Ania i Kaspo to są trzy osoby. Gdzie jeszcze trzy? ;>
opiekunka? Mam nadzieje ze to nie jakas starsza Pani przy ktorej nie mozna puscic baka 😛
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
a nie, to mlodsza Pani w takim razie 😃
Czyli bede mogl swobodnie chlac piwo nie bojac sie ze zachowuje sie jak ostatni cham i prostak 😃
verin pisze:
spokojnie kochani 😃 narazie zbieramy listę 🙂 potem ją opublikuję i będzicie się dopiero dobierac jak Wam powiem jakie będą pokoje😛 oki?😃 pędzelki moje xd
kaspo pisze:
a nie, to mlodsza Pani w takim razie 😃
Czyli bede mogl swobodnie chlac piwo nie bojac sie ze zachowuje sie jak ostatni cham i prostak 😃
Wiara w samego siebie jest największą religią.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszą piosenkę Sylwii Grzeszczak oraz emocjonalny kawałek Darii Zawiałow.
Zobacz więcej