labelle kobieta
Wieden

Nagrań: 194, Postów: 215
20 marca 2011 o 00:18
Zgłoś do moderacji
w sumie to gorzko zabrzmialy slowa Cugowskiego
" to nie o dobry spiew tu chodzi".....
ale niestety taka jest prawda.
Napewno nie odpadli przez zle wykonanie
zespol swietny,swietne glosy
a i Sam Cugowski to dla mnie ktos kogo ja osobiscie szanuje za calokszalt.
Szkoda ze ich juz nie uslysze.
Program ogladam tylko aby kibicowac "naszym".
Gdyby nie oni nie otworzylabym odbiornika zwanego telewizyjnym.
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
mortygirl kobieta, 43
MARS

Nagrań: 256, Postów: 1322
20 marca 2011 o 00:25
Zgłoś do moderacji
Może i gorzko zabrzmiały jego słowa, ale powiedział szczerą prawdę. Jakby na to nie patrzeć na pewno grupa Pana Cugowskiego nie zasługiwała na wylot z programu. Jednak po raz kolejny się przekonuję jak głosuje polska publika...
Wielka szkoda, bo naprawdę dobrze śpiewali...choć z drugiej str ktoś musiał odpaść jako pierwszy...niestety
Kibicowałam moim Lublinianom - no cóż
🙁
<<''Break Me, Shake Me''>>
ftalo mężczyzna, 30
RTA

Nagrań: 51, Postów: 220
20 marca 2011 o 00:31
Zgłoś do moderacji
Mnie nie obchodzi opiekun.Z wielkim szacunkiem dla Ich Troje ,którego zespołu jestem fanem,to zespoł Michała brzmi fatalnie.W pierwszym odcinku poraziła zwrotka piosenki po rusku.Wiem że to niby hymn szengen,ale czy nie mogłoby być np po francusku?A teraz ten teatrzyk o pijanych z piosenki kultu.Jakiż przekaz niesie piosenka promująca pijaństwo?A śpiew taki sobie,moim zdaniem ten zespół odpadnie w następnym odcinku,no chyba że mit Michała znowu będzie silniejszy.
Natomiast zespół Kupichy-słabe było to "rock you" jakoś nie najlepiej wyszło to wykonanie.
Również żal że lubelski zespół przegrał,bo to tak blisko i taka legenda polskiego rocka...
jouchn kobieta

Nagrań: 0, Postów: 2
20 marca 2011 o 08:26
Zgłoś do moderacji
no jasne. jak dla mnie to bezkonkurencyjny w 3 odcinku był Miecznikowski, ale ludzie szukają show. choć Hallelujah też było niczego sobie. po drógim odcinku myślę, że jest taka kolejność:
Miecznikowski
Kupicha
Mlynkova
Dudziak
Urbańska
Wiśniewksi
śp. Cugowski
; d
Sczypta magii w mojej kieszeni.
20 marca 2011 o 11:29
Zgłoś do moderacji
absolutnie nie powinna odpaść drużyna z Lublina! jak dla mnie byli najlepsi i wczoraj i ostatnio. moi faworyci! naprawdę chętnie bym ich jeszcze posłuchała.
Miecznikowski - piosenka Madonny - hit! facet na początku - jakoś wg mnie niezbyt to zabrzmiało. dziewczyny fajne głosy, ale jakoś razem mi nie brzmiały.. ale występ ogólnie bardzo w porządku!
Kupicha - kurcze.. trudno mi być w tym momencie obiektywną.. mi się tam naprawdę podobało! soliści bardzo fajni, ogólnie też super, jedynie tam Sarze mi się wydaje trochę 'zeszło' pod koniec..
Mlynkova - jak dla mnie to nie było za dobre.. takie trochę nudnawe.. no i przewidywalne. mnie nie porwało.
Dudziak - kurcze ta piosenka ma ogromny potencjał, można ją było zrobić na miliony świetnych sposobów. tutaj trochę się zawiodłam, bo poprzednio byli moimi faworytami.. jak dla mnie to słabe było.. solistki też niezbyt mi się podobały.
Wiśniewski - uwielbiam Kult, ale nie sądzę, żeby to był dobry wybór piosenki dla takiego programu i do tego piosenki śpiewanej przez chór. i ten cały pomysł z pijaństwem też nie bardzo.. ale ogólnie nie było to takie złe
Urbańska - początek nie za bardzo. facet - solista niefajny. głosy dziewczyny jakoś do siebie nie pasowały. ogólnie to nie za bardzo mi się to podobało. nie zawsze piosenka Gagi wystarcza, żeby występ był dobry. słabo.
Golcowie - kurcze, stroje mi się bardzo podobały, choć to nie o tym program! xd solistki bardzo w porządku za wyjątkiem moim zdaniem może pani w czarnej sukience w grochy. występ w porządku.
3 kwietnia 2011 o 14:32
Zgłoś do moderacji
Moim zdaniem to tutaj chodzi o pomysł na wykonanie piosenki, i zgodzę się z poprzednikami- w zespole Cugowskiego było wiele indywidualności, Michał Wiśniewski także nie ustępował. Co do wczorajszego odcinka, to sądzę, że Natasz wypadła razem z braćmi Golec najsłabiej, więc wyrok widzów w tym przypadku był słuszny ( chociaż osobiście uważam, że każda z drużyn włożyła ogrom pracy i wszyscy byli świetni). Według mnie na zwycięstwo zasługiwała pani URSZULA DUDZIAK. Nie ma co zaprzeczać- była najlepsza. Jedt ogromną profesjonalistką. Dróżyna Młynkowej także ma bardzo dobre pomysły i świetnie wykonuje piosenki, jednak ostatnio pani Dudziak miała nad nią przewagę. Dobrze, że te dwie drużyny lądują na samej górze stawki;]
...
asiaxdxd kobieta, 25
Wrocław

Nagrań: 12, Postów: 480
3 kwietnia 2011 o 19:06
Zgłoś do moderacji
Ja bardzo przepadałam za zespołem Nataszy , I nie chciałam aby ona odpadła , ale trudno się mówi . Od tej pory moim faworytem jest Urszula
The rules are wrong!
klasa1h kobieta, 28
Tczew

Nagrań: 25, Postów: 2
4 kwietnia 2011 o 12:52
Zgłoś do moderacji
Ja to oglądam
to jest super
po prostu kocham ten program
jestem z Tczewa a w drużynie Maćka jest Tczewiak Piotr S.
aerilvyn kobieta, 29
MD : )

Nagrań: 5, Postów: 2
10 kwietnia 2011 o 11:33
Zgłoś do moderacji
Cholera, nie podoba mi się ten program. W ogóle. Jest taki sztuczny. Wszyscy się kochają, aż mnie tak skręca jak to oglądam.
Nie wątpię, ludzie mają talent, ale... no, nie mogę tego przełknąć.