kaallaa kobieta, 29
Warszawa

Nagrań: 236, Postów: 639
6 marca 2011 o 12:18
Zgłoś do moderacji
Ja wczoraj na reklamach "Must be the music" oglądałam. I jak dla mnie to troche nudne. I za mało spiewają, bo na cały program były tylko 4 piosenki. + urywki z castingów i prób. Tak więc bede oglądała tak jak wczoraj.
😃
The end, because I'm falling to pieces.
6 marca 2011 o 12:20
Zgłoś do moderacji
Mało było śpiewania, fakt. W sumie zastanawiam się czy program będzie skócony czy co zrobią w trzecim odcinku jak wszystkie grupy będą przedstawione?
Justyś
6 marca 2011 o 12:21
Zgłoś do moderacji
no, trochę za dużo gadania, za mało śpiewania.. moim zdaniem najlepsza grupa Pani Urszuli, choć trochę zdziwił mnie wybór piosenki.. co do Nataszy.. fajnie, ale chłopak solista kompletnie nietrafiony. jak dla mnie najgorsza grupa z Łodzi.. chociaż soliści mieli ładne głosy..
6 marca 2011 o 12:34
Zgłoś do moderacji
Ja doceniam Soliste Nataszy za to, co poruszała Pani Grażyna chyba, że zaśpiewał w tym dymie. To jest okropne. Ja mam tak wrażliwe gardło na jakikolwiek dym że bym wysiadła od razu
Justyś
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
6 marca 2011 o 18:48
Zgłoś do moderacji
Obejrzałem powtórkę. Jestem oburzony zachowaniem Wiśniewskiego, który decydował którą dziewczynę wybrać przez monetę. Ale były dwa miejsca,a wziął jedną. A potem doszła dziewczyna, która jest wokalistką ich troje. Gdzieś to czytałem. I oni jako pierwsi powinni odpaść, bo zaśpiewali też bez szału.
6 marca 2011 o 22:32
Zgłoś do moderacji
Wiśniewski najsłabszy moim zdaniem.. A grupa Piotra włożyła niesamowite emocje w zaśpiewanie tej piosenki.. Ale cóż, ja jestem stronnicza w tym wypadku trochę..
😃
Konto usunięte
Konin

6 marca 2011 o 22:36
Zgłoś do moderacji
MI TO GLOS ZAMARŁ PRZY DZIWNY JEST TEN ŚWIAT
bo to właśnie Feel pokazał mi niebo
asiaxdxd kobieta, 25
Wrocław

Nagrań: 12, Postów: 480
7 marca 2011 o 15:48
Zgłoś do moderacji
Ja się zdecydowałam i będę oglądać Bitwę .
The rules are wrong!
evar mężczyzna
Okolica 3City

Nagrań: 14, Postów: 64
9 marca 2011 o 12:47
Zgłoś do moderacji
Także oglądałem bitwę na głosy i następną też będę chciał obejrzeć.
Komentarz:
Natasza i Michał bez rewelacji.
Bój rozegrał się między 2-ma wokalami w grupie Piotra, a całokształtem show Urszuli. Wygrała grupa Urszuli, widocznie wiecej osób stwierdziła, że to wykonanie było lepsze.
.:evar:.