kott1 mężczyzna, 33

Nagrań: 15, Postów: 69
9 marca 2011 o 18:34
Zgłoś do moderacji
Również oglądałem wykonania w internecie, Dziwny jest ten Świat również nie przypadł mi do gustu w tym wykonaniu, słyszałem masę lepszych występów.
+ dla grupy Dudziak , co do reszty to grupie Wiśniewskiego kibicuje trochę tylko dlatego , żeby móc usłyszeć isingowiczkę jadwigę, dobrze by było jakby zmienili reperatuar, ponadto Wiśniewski i Natasza wciskają swoich
taktaktak kobieta, 34
Wiocha nad morzem ;)

Nagrań: 14, Postów: 2707
12 marca 2011 o 15:09
Zgłoś do moderacji
Ale Lena ładnie wyszła na tym zdjęciu
🙂
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
12 marca 2011 o 22:14
Zgłoś do moderacji
jednak pozostaję przy Must be the music. Bitwa na głosy do mnie nie przemówiła.
mortygirl kobieta, 43
MARS

Nagrań: 256, Postów: 1322
12 marca 2011 o 22:19
Zgłoś do moderacji
W Bitwie Na Głosy kibicuję jakże by inaczej drużynie z Lublina
🙂 Pan Cugowski mnie powalał swymi minami, oldschoolowy człowiek
😉 Ich RESPECT mnie zwaliło z nóg
🙂
<<''Break Me, Shake Me''>>
kgbtatus mężczyzna, 57
Gdynia

Nagrań: 125, Postów: 122
13 marca 2011 o 11:08
Zgłoś do moderacji
Jest bardzo oryginalnym programem ,lansującym osoby posiadające możliwości głosowe lecz z różnych względów nie mogące przebić się w innych programach - POWODZENIA uczestnikom i naszym przyjaciołom z iSing będących w składach drużyn .
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
13 marca 2011 o 11:42
Zgłoś do moderacji
Oglądam teraz powtórkę. Musze powiedzieć że Młynkova i Golce mają dobre utwory. Miecznikowski chyba im wybrał za trudną piosenkę jak na początek. Sądzę że w sobotę następną odpadnie Wiśniewski. Ludzie nie będą głosować bo go nie lubią i w ogóle ma chyba chyba najgorszy zespół.
13 marca 2011 o 21:01
Zgłoś do moderacji
wole X-factor :d
ale to też sobie obejrzę
ftalo mężczyzna, 30
RTA

Nagrań: 51, Postów: 220
19 marca 2011 o 22:02
Zgłoś do moderacji
To całe głosowanie to jakaś paranoja,profanacja sztuki!Odpada zespół Krzysztofa Cugowskiego z defakto najlepszym wykonaniem artystycznym,muzycznie pokazali klasę z wyższej półki,w odróżnieniu od pozostałych wykonań dość średnich.
Natomiast wygrywa jakieś jęczenie zespołu Haliny Młyńkowej,udają że śpiewają,a to na poziomie teatrzyku szkolnego.Drugie miejsce dla jakiejś uroczej dziewczynki z zespołem Golców,no ale jaki to poziom,taki sobie.Czyli ludzie zamiast oceniać sztukę ,oceniają urok wykonawców?
Porażka,wstyd mi za Polskę ,za gusta widzów TVP,za upadek polskiej kultury
kott1 mężczyzna, 33

Nagrań: 15, Postów: 69
19 marca 2011 o 22:12
Zgłoś do moderacji
Mimo wszystko , K.Cugowski zachował się fatalnie, skoro wiedział że w takim programie "nie chodzi o dobre śpiewanie" to pytam się po co brał w nim udział? Nikt nikogo nie zmuszał, a skoro wiedział że w głosowaniu widzów liczy się w większości popularność, to mógł nie brać w tym udziału.
taktaktak kobieta, 34
Wiocha nad morzem ;)

Nagrań: 14, Postów: 2707
19 marca 2011 o 23:23
Zgłoś do moderacji
kott1 Cugowski wiedział że ma dobry zespół.
To zdanie o którym mówisz powiedział dopiero jak odpadli, bo wtedy dopiero zrozumiał że liczy się "wazelina" wśród artystów (niektórych) i show a śpiewanie dopiero na 3 miejscu.
Nie mógł wiedzieć wcześniej że tak będzie i nie brać udziału w programie...
Cugowski ma taki styl bycia, który nie każdemu może się spodobać, nie jest osobą kontrowersyjną, a jego postawa wydaje się taka jakby miał wylane. Ale wiele osób zapomina że ocenia się ZESPÓŁ i ich ŚPIEW a nie osobę prowadzącą.
Spotkałam się z komentarzami typu:
"Niech odpadnie Wiśniewski bo nie umie śpiewać i jeszcze piosenkarkę z ich troje sobie ściągnął!"
"Kupicha jest głupi, nie lubię go, powinien odpaść"
"Co Urbańska sobie myśli, że niby gwiazda jakaś? Wszędzie się pcha a na muzyce się nic nie zna. Mam nadzieję że dziś ODPADNIE"
Aż smutne że wokaliści z tych 16-osobowych zespołów są często oceniani przez pryzmat "opiekuna"
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)