Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
aro23 pisze:
A propos Angeliko, co tam słychać w pięknej Danii? Dawno tam nie byłem 🙂
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
perwersja pisze:
przepraszam, że się wtrącam w dyskusję, ale jakoś mnie tak naszło żeby wam powiedzieć:
cześć 😃
anetka1717 pisze:
Aha...długo już?
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
aro23 pisze:
Tak, dokładnie wiem o czym mówisz 🙂 Ale już nie bywam, bywałem kiedyś, w tym zdarzyło mi się zahaczyć o Aarhus 🙂
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
anetka1717 pisze:
A ja nie byłam w Danii.:] Kurczę,ja chcieć z Wami pogadać jeszcze,ale już całą klawiaturę sobie ochrychałam 😛I ledwo na oczy patrzę =)3majcie się.Mówiłam już,że Was uwielbiam? :>
Aniołek pisze:
odd pisze:
Aniołek pisze:odd pisze:ja chcę zimę! chcę śnieg! 🙁Bozee...jak ja dawno nie jedzialam na sankach, albo jak ze dawno juz nie zucalam sie niegiem..ehh pamientam jakie to byly piene czasy, kiedybszło sie do dziatka po worki, dzadek pakował do nich słome ( zeby nie bylo aa z wsi jestem a raczej bylam xd ) i szło sie na najwyższą górke, gdze było juz tak slisko, ze z trudem dawalo sie na nia wspiąc... A W Danii haha u nich jak spadnie poł cm sniegu ; p to wysciagaja sprzent narciarski ^ ^ ( nie zartuje ) xDOjej, muszę Cię kiedyś porwać w Alpy. 🙁
Tak hmm Alpy poezja...jak nie wruce do mojego ,,domu,, ani tez do Krakowa...to napewno albo Włochy albo Szwajcaria.. Góry obowiazkowo ! ; ) Wtedy mnie odwiedzisz w zime..i pojdzemy na saankii ! ^ ^ xD
aro23 pisze:
Biorąc pod uwagę mentalność Duńczyków, też tak uważam 😃
odd pisze:
Aniołek pisze:odd pisze:Aniołek pisze:odd pisze:ja chcę zimę! chcę śnieg! 🙁Bozee...jak ja dawno nie jedzialam na sankach, albo jak ze dawno juz nie zucalam sie niegiem..ehh pamientam jakie to byly piene czasy, kiedybszło sie do dziatka po worki, dzadek pakował do nich słome ( zeby nie bylo aa z wsi jestem a raczej bylam xd ) i szło sie na najwyższą górke, gdze było juz tak slisko, ze z trudem dawalo sie na nia wspiąc... A W Danii haha u nich jak spadnie poł cm sniegu ; p to wysciagaja sprzent narciarski ^ ^ ( nie zartuje ) xDOjej, muszę Cię kiedyś porwać w Alpy. 🙁Tak hmm Alpy poezja...jak nie wruce do mojego ,,domu,, ani tez do Krakowa...to napewno albo Włochy albo Szwajcaria.. Góry obowiazkowo ! ; ) Wtedy mnie odwiedzisz w zime..i pojdzemy na saankii ! ^ ^ xDAle przedtem obowiązkowe tarzanie się w śniegu!! 😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej