Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
anetka1717 pisze:
Oj..Jutro mam zamiar się spóźnić na połowę religii i jechać o 2 godz późniejszym pociągiem,gdyż jak mniemam,nie będę miała siły rano się zwlec z mego łoża.Poza tym OK🙂 Dostałam od brata ładną bransoletkę,taką z niebieskim,no
😃 I tak jeszcze poza tym to ogólnie nawet dobrze mi się żyje.A u Cię? ;>
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
odd pisze:
ja chcę zimę! chcę śnieg!🙁
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej