Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kaspo pisze:
hmmm jak kobieta mowi zimno trzeba zareagowac 😃ktorej zimno? 😛
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
Aniołek pisze:
odd pisze:
ja chcę zimę! chcę śnieg! 🙁
Bozee...jak ja dawno nie jedzialam na sankach, albo jak ze dawno juz nie zucalam sie niegiem..ehh pamientam jakie to byly piene czasy, kiedybszło sie do dziatka po worki, dzadek pakował do nich słome ( zeby nie bylo aa z wsi jestem a raczej bylam xd ) i szło sie na najwyższą górke, gdze było juz tak slisko, ze z trudem dawalo sie na nia wspiąc... A W Danii haha u nich jak spadnie poł cm sniegu ; p to wysciagaja sprzent narciarski ^ ^ ( nie zartuje ) xD
odd pisze:
Aniołek pisze:odd pisze:ja chcę zimę! chcę śnieg! 🙁Bozee...jak ja dawno nie jedzialam na sankach, albo jak ze dawno juz nie zucalam sie niegiem..ehh pamientam jakie to byly piene czasy, kiedybszło sie do dziatka po worki, dzadek pakował do nich słome ( zeby nie bylo aa z wsi jestem a raczej bylam xd ) i szło sie na najwyższą górke, gdze było juz tak slisko, ze z trudem dawalo sie na nia wspiąc... A W Danii haha u nich jak spadnie poł cm sniegu ; p to wysciagaja sprzent narciarski ^ ^ ( nie zartuje ) xDOjej, muszę Cię kiedyś porwać w Alpy. 🙁
anetka1717 pisze:
Bolku,a dlaczego Ty wgl tam jesteś,co?
bolesławiec
Glory, Glory Man United!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej