Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
Powiem, a raczej napiszę Ci jak wrócę ze szkolenia z Bydgoszczy, bo jadę teraz 28😃
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
![]()
mlynarczykm pisze:
No proszę Dżozef, miło Cię poznać😃
![]()
sajgonka pisze:
no i wygadałeś😃 jak już nie chciał mnie wtajemniczac to chcialam to uszanowac
😛 bo jakby mi kiedys sam sie przedstawil to bym już wiedziala ze mnie polubil, a tak to nie bede wiedziała
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
robertas19 pisze:
No niestety, na zlocie i tak się pojawię, niezależnie od tego co będę miał na początku sierpnia, bo chcę być przynajmniej w tej restauracji na koncercie😃
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
stargirl pisze:
robertas19 pisze:No niestety, na zlocie i tak się pojawię, niezależnie od tego co będę miał na początku sierpnia, bo chcę być przynajmniej w tej restauracji na koncercie😃
No ja mam nadzieję;]
Bo Ci skręcę uszy jak mnie nie poznasz😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
filipzkonopi pisze:
sajgonka pisze:kaman? ;>
;>?;>?
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
![]()
sajgonka pisze:
filipzkonopi pisze:sajgonka pisze:kaman? ;>;>?;>?ej czemu ja Cie nie rozumiem ?😜 za wysoki poziom intelektualny? czy abstrakcyjne poczucie humoru jak u kaspo xD co zdązylam zauwazyc
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej