Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
![]()
mlynarczykm pisze:
stargirl pisze:Ahh Robi, ta Panna to moja domo dawczyni😃
Bardzo ją muszę uwielbiać żeby mnie czasem gdzie na zbity pysk nie wyrzuciła xD
Hahaha! Aż mi się łezka w oku pojawiła xD
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
filipzkonopi pisze:
sajgonka pisze:a pan filipzkonopi jak ma na imię?
Filip z konopi😛
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
filipzkonopi pisze:
sajgonka pisze:a pan filipzkonopi jak ma na imię?
Filip z konopi😛
![]()
sajgonka pisze:
filipzkonopi pisze:sajgonka pisze:a pan filipzkonopi jak ma na imię?Filip z konopi😛rozumiem, że nie jest mi dane znać Twe imię.....
😜
robertas19 pisze:
Co do zlotu Anett, to mój entuzjam dzisiaj lekko spadł, ale będę robił wszystko, ażeby znowu był taki sam😃
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
sajgonka pisze:
a pan filipzkonopi jak ma na imię?
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
stargirl pisze:
filipzkonopi pisze:sajgonka pisze:a pan filipzkonopi jak ma na imię?Filip z konopi😛Pan Filip handluje konopiom na czarnym rynku xD
![]()
robertas19 pisze:
sajgonka pisze:a pan filipzkonopi jak ma na imię?Niektórzy kierują się do Niego imieniem Tomek, a niektórzy imieniem Filip😃
stargirl pisze:
mlynarczykm pisze:
Robi no co Ty pitolisz?!
Mam Cię nakręcić znowu?😃
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej