Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
mlynarczykm pisze:
Może upiekę tort na ZLOT? Co wy na to? Posypka i pisaki cukrowe mi jeszcze zostały😃
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
![]()
mlynarczykm pisze:
Może upiekę tort na ZLOT? Co wy na to? Posypka i pisaki cukrowe mi jeszcze zostały😃
filipzkonopi pisze:
mlynarczykm pisze:Może upiekę tort na ZLOT? Co wy na to? Posypka i pisaki cukrowe mi jeszcze zostały😃
Będziesz musiała dużo jaj ubić do tak wielkiego tortu😛
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
mlynarczykm pisze:
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Musiałem odespać, gdyż byłem dzisiaj na rozmowie takiej kwalifikacyjnej😃
Też Cię witam, jak i Sajgonkę, Filipa oraz Pannę, którą nie znam😃
sajgonka pisze:
to jjaaa przyniosę PARÓWKI
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
stargirl pisze:
Ahh Robi, ta Panna to moja domo dawczyni😃
Bardzo ją muszę uwielbiać żeby mnie czasem gdzie na zbity pysk nie wyrzuciła xD
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej