Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
anilorak2 pisze:
hahaha taaaaa gdyby nie ten Eurosport to by co oglądać w TV nie było;P
chodziłeś do muzycznej?
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:hahaha taaaaa gdyby nie ten Eurosport to by co oglądać w TV nie było;P
chodziłeś do muzycznej?
nie no w sumie to nie mam tv![]()
Przez pierwsze 3-4 lat aktywnie uczęszczałem na zajęciapotem to już tylko chodziłem
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
thenightday pisze:
Wojtek chodziło o piwo !
A nie o jakies mleko.
nie bedzie smajla .
strelauiczarny pisze:
thenightday pisze:Wojtek chodziło o piwo !
A nie o jakies mleko.
nie bedzie smajla .
ojjjj no proszę cie(
) o taki mały smajl chociaż
Oj nawet nie wiesz jak bardzo mi teraz szkodaale coz zrobic... mnie zdemotywował jeden nauczyciel ktory sprawił że chodzenie do muzycznej nie było przyjemnością a tylko obowiązkeim ktry warto by skonczyc choc kompletnie nie znaczący ...
...
![]()
strelauiczarny pisze:
ale to co sie nagimnastykowałaś to twojeja tam cooś jeszcze umiem zagrac
ale spiewac nigdy nie umiałem
...
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej