Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
anilorak2 pisze:
hahaha taaaaa gdyby nie ten Eurosport to by co oglądać w TV nie było;P
chodziłeś do muzycznej?🙂
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:hahaha taaaaa gdyby nie ten Eurosport to by co oglądać w TV nie było;P
chodziłeś do muzycznej?🙂
nie no w sumie to nie mam tv😜
Przez pierwsze 3-4 lat aktywnie uczęszczałem na zajęcia😜 potem to już tylko chodziłem
🙁
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
thenightday pisze:
Wojtek chodziło o piwo !
A nie o jakies mleko.
nie bedzie smajla .
strelauiczarny pisze:
thenightday pisze:Wojtek chodziło o piwo !
A nie o jakies mleko.
nie bedzie smajla .
ojjjj no proszę cie🙁(
🙂) o taki mały smajl chociaż
🙂
Oj nawet nie wiesz jak bardzo mi teraz szkoda😕 ale coz zrobic... mnie zdemotywował jeden nauczyciel ktory sprawił że chodzenie do muzycznej nie było przyjemnością a tylko obowiązkeim ktry warto by skonczyc choc kompletnie nie znaczący ...
🙁
...
![]()
strelauiczarny pisze:
ale to co sie nagimnastykowałaś to twoje😃 ja tam cooś jeszcze umiem zagrac
😜 ale spiewac nigdy nie umiałem
😃
😃
...
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej