Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
anilorak2 pisze:
to znaczy że z bloku raczej nic nie zobaczę.....jednak trochę za daleko.....ale tylko trochę......w chacie pewnie mi dudnić będzie;P
spoko od dziecka się do tego szkolę😜 więc ewentualny upadek nie wchodzi w grę
😜
strelauiczarny pisze:
nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem bo nawarzone piwo wypić trzeba😃 Koniec mojego wywodu
😜

Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
...
![]()

...
![]()
anilorak2 pisze:
kurcze właśnie chyba wycięli jak halę zaczęli stawiać.......nie wiem dawno nie zachodziłam......jutro sie wybiorę rano na obczajkę😜
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:kurcze właśnie chyba wycięli jak halę zaczęli stawiać.......nie wiem dawno nie zachodziłam......jutro sie wybiorę rano na obczajkę😜
hehe😃 zwiad ;> to do harcerstwa trzeba było chodzic
😃
Dzisiaj sie okazało ze na roku mamy zaawansowaną harcerkę🙂 byłem w szoku
🙂
...
![]()
...
![]()
...
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej