Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
anilorak2 pisze:
pa Karola
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
thenightday pisze:
anilorak2 piszea Karola
kogo żegnacie? xD
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
...
![]()
thenightday pisze:
evelka88 pisze:nocydniu opanuj się
ale ja nie ciem
strelauiczarny pisze:
zaraz tu od cwaniaków zaczną wyzywaćczłowiek grzecznie poszedł sporządzić sobie czaju ;>
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
anilorak2 pisze:
thenightday pisze:anilorak2 piszea Karola
kogo żegnacie? xD
aaaaa to nie Ty mówiłaś że idziesz? upssss
thenightday pisze:
anilorak2 pisze:thenightday pisze:anilorak2 piszea Karola
kogo żegnacie? xD
aaaaa to nie Ty mówiłaś że idziesz? upssss
żegnałam się z Anet xD
...
![]()
anilorak2 pisze:
strelauiczarny pisze:zaraz tu od cwaniaków zaczną wyzywaćczłowiek grzecznie poszedł sporządzić sobie czaju ;>
a skąd wie pan że to było o panu?
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej