Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
naftali pisze:
hej Arku🙂 muszę coś zjeśc i lecę do kotka na rolki i uczenie się
🙂
myśl na dziś wyniesiona z zajęć "nie może być za smukło, bo sie ludzie obudzą w nocy i pomyślą, że się zawali"
myśl o mnie na dzis: " masz problem z przyjmowaniem krytyki,żałosne, pewnie ci jest ciężko w życiu.Pozostaje mi tylko współczuć i życzyć sukcesów w wyciu do księżyca."
myśl ode mnie dla was: srajcie na krytyke, bo ona też na was swoje robi. i uśmiech dla wszystkich proszę😉))))))
naftali pisze:
hej Arku🙂 muszę coś zjeśc i lecę do kotka na rolki i uczenie się
🙂
myśl na dziś wyniesiona z zajęć "nie może być za smukło, bo sie ludzie obudzą w nocy i pomyślą, że się zawali"
myśl o mnie na dzis: " masz problem z przyjmowaniem krytyki,żałosne, pewnie ci jest ciężko w życiu.Pozostaje mi tylko współczuć i życzyć sukcesów w wyciu do księżyca."
myśl ode mnie dla was: srajcie na krytyke, bo ona też na was swoje robi. i uśmiech dla wszystkich proszę😉))))))
naftali pisze:
ja naprawdę POTRAFIĘ przyjąć krytykę, jeśli jest uzasadniona. Dlatego tak mnie wkurza głupie gadanie, i obrażanie mnie mówiąc, że to mój problem. Nie, to nie mój problem, to nie ja mam kompleksy i je lecze wyzłośliwiając się na innych osobach. Ja nie pozwalam na siebie pluć i mną pomiatać. To świadczy o braku szacunku i kultury osobistej tej osoby, nie mnie.
naftali pisze:
ja naprawdę POTRAFIĘ przyjąć krytykę, jeśli jest uzasadniona. Dlatego tak mnie wkurza głupie gadanie, i obrażanie mnie mówiąc, że to mój problem. Nie, to nie mój problem, to nie ja mam kompleksy i je lecze wyzłośliwiając się na innych osobach. Ja nie pozwalam na siebie pluć i mną pomiatać. To świadczy o braku szacunku i kultury osobistej tej osoby, nie mnie.
aro23 pisze:
naftali pisze:ja naprawdę POTRAFIĘ przyjąć krytykę, jeśli jest uzasadniona. Dlatego tak mnie wkurza głupie gadanie, i obrażanie mnie mówiąc, że to mój problem. Nie, to nie mój problem, to nie ja mam kompleksy i je lecze wyzłośliwiając się na innych osobach. Ja nie pozwalam na siebie pluć i mną pomiatać. To świadczy o braku szacunku i kultury osobistej tej osoby, nie mnie.
hmm, czy mi się zdaje, czy jesteś z jakiegoś powodu zła albo smutna, tudzież jedno i drugie? ;>
naftali pisze:
aro23 pisze:naftali pisze:ja naprawdę POTRAFIĘ przyjąć krytykę, jeśli jest uzasadniona. Dlatego tak mnie wkurza głupie gadanie, i obrażanie mnie mówiąc, że to mój problem. Nie, to nie mój problem, to nie ja mam kompleksy i je lecze wyzłośliwiając się na innych osobach. Ja nie pozwalam na siebie pluć i mną pomiatać. To świadczy o braku szacunku i kultury osobistej tej osoby, nie mnie.
hmm, czy mi się zdaje, czy jesteś z jakiegoś powodu zła albo smutna, tudzież jedno i drugie? ;>
wkurzyła mnie tu pewna osoba. pewnie to czyta i się szyderczo smieje.
poza tym mialam mily dzień. słonko u mnie było nawet w Gdańsku😉
naftali pisze:
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
stargirl pisze:
naftali pisze:ja naprawdę POTRAFIĘ przyjąć krytykę, jeśli jest uzasadniona. Dlatego tak mnie wkurza głupie gadanie, i obrażanie mnie mówiąc, że to mój problem. Nie, to nie mój problem, to nie ja mam kompleksy i je lecze wyzłośliwiając się na innych osobach. Ja nie pozwalam na siebie pluć i mną pomiatać. To świadczy o braku szacunku i kultury osobistej tej osoby, nie mnie.
No czuję, że czujesz to co ja😃
Pozwolę sobie tutaj zacytować pewien tekst:
'Nie dam spisać się na straty,
wiesz o co mi chodzi,
pierd*lę krytykę, niepotrzebny mi podziw.
Ja udowadniam sobie - ja to ten człowiek,
co zrobił co chciał zanim skończył w grobie. '
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
naftali pisze:
stargirl pisze:😃
😃
A będziesz grać na gitarze? ;]
chyba bede musiala, bo on gra trochę gorzej...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej