Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
naftali pisze:
hej Arkumuszę coś zjeśc i lecę do kotka na rolki i uczenie się
![]()
myśl na dziś wyniesiona z zajęć "nie może być za smukło, bo sie ludzie obudzą w nocy i pomyślą, że się zawali"
myśl o mnie na dzis: " masz problem z przyjmowaniem krytyki,żałosne, pewnie ci jest ciężko w życiu.Pozostaje mi tylko współczuć i życzyć sukcesów w wyciu do księżyca."
myśl ode mnie dla was: srajcie na krytyke, bo ona też na was swoje robi. i uśmiech dla wszystkich proszę))))))
naftali pisze:
hej Arkumuszę coś zjeśc i lecę do kotka na rolki i uczenie się
![]()
myśl na dziś wyniesiona z zajęć "nie może być za smukło, bo sie ludzie obudzą w nocy i pomyślą, że się zawali"
myśl o mnie na dzis: " masz problem z przyjmowaniem krytyki,żałosne, pewnie ci jest ciężko w życiu.Pozostaje mi tylko współczuć i życzyć sukcesów w wyciu do księżyca."
myśl ode mnie dla was: srajcie na krytyke, bo ona też na was swoje robi. i uśmiech dla wszystkich proszę))))))
naftali pisze:
ja naprawdę POTRAFIĘ przyjąć krytykę, jeśli jest uzasadniona. Dlatego tak mnie wkurza głupie gadanie, i obrażanie mnie mówiąc, że to mój problem. Nie, to nie mój problem, to nie ja mam kompleksy i je lecze wyzłośliwiając się na innych osobach. Ja nie pozwalam na siebie pluć i mną pomiatać. To świadczy o braku szacunku i kultury osobistej tej osoby, nie mnie.
naftali pisze:
ja naprawdę POTRAFIĘ przyjąć krytykę, jeśli jest uzasadniona. Dlatego tak mnie wkurza głupie gadanie, i obrażanie mnie mówiąc, że to mój problem. Nie, to nie mój problem, to nie ja mam kompleksy i je lecze wyzłośliwiając się na innych osobach. Ja nie pozwalam na siebie pluć i mną pomiatać. To świadczy o braku szacunku i kultury osobistej tej osoby, nie mnie.
aro23 pisze:
naftali pisze:ja naprawdę POTRAFIĘ przyjąć krytykę, jeśli jest uzasadniona. Dlatego tak mnie wkurza głupie gadanie, i obrażanie mnie mówiąc, że to mój problem. Nie, to nie mój problem, to nie ja mam kompleksy i je lecze wyzłośliwiając się na innych osobach. Ja nie pozwalam na siebie pluć i mną pomiatać. To świadczy o braku szacunku i kultury osobistej tej osoby, nie mnie.
hmm, czy mi się zdaje, czy jesteś z jakiegoś powodu zła albo smutna, tudzież jedno i drugie? ;>
naftali pisze:
aro23 pisze:naftali pisze:ja naprawdę POTRAFIĘ przyjąć krytykę, jeśli jest uzasadniona. Dlatego tak mnie wkurza głupie gadanie, i obrażanie mnie mówiąc, że to mój problem. Nie, to nie mój problem, to nie ja mam kompleksy i je lecze wyzłośliwiając się na innych osobach. Ja nie pozwalam na siebie pluć i mną pomiatać. To świadczy o braku szacunku i kultury osobistej tej osoby, nie mnie.
hmm, czy mi się zdaje, czy jesteś z jakiegoś powodu zła albo smutna, tudzież jedno i drugie? ;>
wkurzyła mnie tu pewna osoba. pewnie to czyta i się szyderczo smieje.
poza tym mialam mily dzień. słonko u mnie było nawet w Gdańsku
naftali pisze:
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
stargirl pisze:
naftali pisze:ja naprawdę POTRAFIĘ przyjąć krytykę, jeśli jest uzasadniona. Dlatego tak mnie wkurza głupie gadanie, i obrażanie mnie mówiąc, że to mój problem. Nie, to nie mój problem, to nie ja mam kompleksy i je lecze wyzłośliwiając się na innych osobach. Ja nie pozwalam na siebie pluć i mną pomiatać. To świadczy o braku szacunku i kultury osobistej tej osoby, nie mnie.
No czuję, że czujesz to co ja
Pozwolę sobie tutaj zacytować pewien tekst:
'Nie dam spisać się na straty,
wiesz o co mi chodzi,
pierd*lę krytykę, niepotrzebny mi podziw.
Ja udowadniam sobie - ja to ten człowiek,
co zrobił co chciał zanim skończył w grobie. '
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
naftali pisze:
stargirl pisze:
A będziesz grać na gitarze? ;]
chyba bede musiala, bo on gra trochę gorzej...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej