Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
whisper pisze:
a co to za cv, manipulacje itd?
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
whisper pisze:a co to za cv, manipulacje itd?
postanowiłam że opanuję świat....i takie tam...wiesz;P
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
anilorak2 pisze:whisper pisze:a co to za cv, manipulacje itd?
mogę być Twoim zuym wspólnikiem jeśli chcesz
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
heh olaboga ileż to ja pobratyńców tu znajduję....heheh ale wiesz....CV ze "zdjęciem" proszę
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
anilorak2 pisze:
whisper pisze:anilorak2 pisze:whisper pisze:a co to za cv, manipulacje itd?
mogę być Twoim zuym wspólnikiem jeśli chcesz
heh olaboga ileż to ja pobratyńców tu znajduję....heheh ale wiesz....CV ze "zdjęciem" proszę
whisper pisze:
anilorak2 pisze:heh olaboga ileż to ja pobratyńców tu znajduję....heheh ale wiesz....CV ze "zdjęciem" proszę
spoko, mogą być i 3 nawet
jakieś specjalne wymogi masz?
nie licząc tych wcześniejszych... xD
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
anilorak2 pisze:
whisper pisze:anilorak2 pisze:heh olaboga ileż to ja pobratyńców tu znajduję....heheh ale wiesz....CV ze "zdjęciem" proszę
tylko wiesz to zdjęcie, nie spełnia jeszcze moich wymogów;P haha iiiii jesteś dziewczyną to też mnie niepokoi.....znajdę Ci coś innego;P też w centrum dowodzenia;P
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
anilorak2 pisze:whisper pisze:anilorak2 pisze:heh olaboga ileż to ja pobratyńców tu znajduję....heheh ale wiesz....CV ze "zdjęciem" proszę
tylko wiesz to zdjęcie, nie spełnia jeszcze moich wymogów;P haha iiiii jesteś dziewczyną to też mnie niepokoi.....znajdę Ci coś innego;P też w centrum dowodzenia;P
hahah będę wdzięczna xD
...
![]()
anilorak2 pisze:
Widzisz Wojtuś ile osób chętnych na Twoje stanowisko! a Ty zwlekasz z tym CV;P
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:Widzisz Wojtuś ile osób chętnych na Twoje stanowisko! a Ty zwlekasz z tym CV;P
( myślisz że tak łatwo nauczyć się pisać od początku ??
I łatwo napisać mocno przekonywujące manipulujące cxv ?:]
Dorotko ja nie oglkądamJa ilustrowałem ;]
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
anilorak2 pisze:
strelauiczarny pisze:anilorak2 pisze:Widzisz Wojtuś ile osób chętnych na Twoje stanowisko! a Ty zwlekasz z tym CV;P
dlatego cierpliwie czekam;P i wcale nic nie mówię
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:strelauiczarny pisze:anilorak2 pisze:Widzisz Wojtuś ile osób chętnych na Twoje stanowisko! a Ty zwlekasz z tym CV;P
dlatego cierpliwie czekam;P i wcale nic nie mówię
Dobra dobra ;>![]()
Muszę jeszcze ułożyć plan cichego pozbycia się konkurencji tak aby nikt nie zauważył że to ja :]]
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej