Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
aro23 pisze:
nie boję się odpowiedzialności, a jednocześnie jestem very ambitnym człekiem
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
aro23 pisze:nie boję się odpowiedzialności, a jednocześnie jestem very ambitnym człekiem
trzeba być nieugiętym i podstępnym
...
![]()
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
Arek ale jest jeszcze jeden wymóg......i Twój konkurent o nim wie......hehehehe
...
![]()
anilorak2 pisze:
Arek ale jest jeszcze jeden wymóg......i Twój konkurent o nim wie......hehehehe

strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:Arek ale jest jeszcze jeden wymóg......i Twój konkurent o nim wie......hehehehe
;]]]] Zuoooooooo!!
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:Arek ale jest jeszcze jeden wymóg......i Twój konkurent o nim wie......hehehehe
;]]]] Zuoooooooo!!
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
anilorak2 pisze:
strelauiczarny pisze:anilorak2 pisze:Arek ale jest jeszcze jeden wymóg......i Twój konkurent o nim wie......hehehehe
;]]]] Zuoooooooo!!
haha kolega wie o co chodzi;P
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej