Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
aro23 pisze:
nie boję się odpowiedzialności, a jednocześnie jestem very ambitnym człekiem😃
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
aro23 pisze:nie boję się odpowiedzialności, a jednocześnie jestem very ambitnym człekiem😃
trzeba być nieugiętym i podstępnym🙂
...
![]()
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
Arek ale jest jeszcze jeden wymóg......i Twój konkurent o nim wie......hehehehe
...
![]()
anilorak2 pisze:
Arek ale jest jeszcze jeden wymóg......i Twój konkurent o nim wie......hehehehe

strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:Arek ale jest jeszcze jeden wymóg......i Twój konkurent o nim wie......hehehehe
;]]]] Zuoooooooo!!😃
😃
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
strelauiczarny pisze:
anilorak2 pisze:Arek ale jest jeszcze jeden wymóg......i Twój konkurent o nim wie......hehehehe
;]]]] Zuoooooooo!!😃
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
anilorak2 pisze:
strelauiczarny pisze:anilorak2 pisze:Arek ale jest jeszcze jeden wymóg......i Twój konkurent o nim wie......hehehehe
;]]]] Zuoooooooo!!😃
😃
haha kolega wie o co chodzi;P
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej