Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
...
![]()
whisper pisze:
padłam...
kaspo pisze:
o! o! o! o!
z jakiej to piosenki?😉
kaspo pisze:
o! o! o! o!😃
to taka piosenka finanosowa, zamiasta refrenu powinno byc "wejdz na deebeeeeet, wejdz na deeebeeeet, o! o! o! o!"😃
kaspo pisze:
spaaaaaada. Juz dzisiaj normalnie do pracy busem jechalem. Wyszedlem wczesniej jak przez ostatnie 2 dni i cholera mialem jeszcze 30 min przed praca. W nocy moga byc powodzie, rano nie ma korkow dzieki temu😛
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej