Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
pannaanna pisze:
filipzkonopi pisze😛annaanna pisze:filipzkonopi pisze:No i co bedziecie sie buźkami wymieniały
😛
😃 Czasem taka buźka wyraża więcej, niż tysiąc słów...
Acha wiem o tym, tylko do jakiego tematu je przyporządkowac😛
Trudne pytanie...
Chyba nie jestem w stanie udzielić poprawnej odpowiedzi..
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
![]()
ezoteryka pisze:
filipzkonopi pisze😛annaanna pisze:filipzkonopi pisze:No i co bedziecie sie buźkami wymieniały
😛
😃 Czasem taka buźka wyraża więcej, niż tysiąc słów...Acha wiem o tym, tylko do jakiego tematu je przyporządkowac
😛
😘 A czy to ważne
😘
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
![]()
thenightday pisze:
Tomku jakie chciałeś piwo ? o.O bo zapomniałam Ci się zapytać😃
filipzkonopi pisze:
thenightday pisze:Tomku jakie chciałeś piwo ? o.O bo zapomniałam Ci się zapytać😃
Nie jestem wybredny😛
![]()
thenightday pisze:
filipzkonopi pisze:thenightday pisze:Tomku jakie chciałeś piwo ? o.O bo zapomniałam Ci się zapytać😃Nie jestem wybredny
😛Mam Lecha zielonego.. Podać? ;>
thenightday pisze:
filipzkonopi pisze:thenightday pisze:Tomku jakie chciałeś piwo ? o.O bo zapomniałam Ci się zapytać😃
Nie jestem wybredny😛
Mam Lecha zielonego.. Podać? ;>
Kacpersky551 ®
filipzkonopi pisze:
thenightday pisze:filipzkonopi pisze:thenightday pisze:Tomku jakie chciałeś piwo ? o.O bo zapomniałam Ci się zapytać😃Nie jestem wybredny
😛Mam Lecha zielonego.. Podać? ;>
Ocdh dziękuję słońce, dawaj dwa odrazu wrazie gdyby Wojtek sie zakręcił😛
jakieś gusta co do smaku ? ;>kacpersky551 pisze:
thenightday pisze:filipzkonopi pisze:thenightday pisze:Tomku jakie chciałeś piwo ? o.O bo zapomniałam Ci się zapytać😃
Nie jestem wybredny😛
A Ty sklep monopolowy😃
To Ja poproszę Lay'sy😃
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze😛annaanna pisze:filipzkonopi pisze:No i co bedziecie sie buźkami wymieniały
😛
😃 Czasem taka buźka wyraża więcej, niż tysiąc słów...Acha wiem o tym, tylko do jakiego tematu je przyporządkowac
😛
😘 A czy to ważne
😘
To zależy Bzzzzz
![]()
thenightday pisze:
filipzkonopi pisze:thenightday pisze:filipzkonopi pisze:thenightday pisze:Tomku jakie chciałeś piwo ? o.O bo zapomniałam Ci się zapytać😃Nie jestem wybredny
😛Mam Lecha zielonego.. Podać? ;>Ocdh dziękuję słońce, dawaj dwa odrazu wrazie gdyby Wojtek sie zakręcił
😛Oo dla niego nie mam. Nie zamówił hehe
😃
thenightday pisze:
kacpersky551 pisze:thenightday pisze:filipzkonopi pisze:thenightday pisze:Tomku jakie chciałeś piwo ? o.O bo zapomniałam Ci się zapytać😃
Nie jestem wybredny😛
A Ty sklep monopolowy😃
To Ja poproszę Lay'sy😃 jakieś gusta co do smaku ? ;>
Kacpersky551 ®
filipzkonopi pisze:
thenightday pisze:filipzkonopi pisze:thenightday pisze:filipzkonopi pisze:thenightday pisze:Tomku jakie chciałeś piwo ? o.O bo zapomniałam Ci się zapytać😃Nie jestem wybredny
😛Mam Lecha zielonego.. Podać? ;>Ocdh dziękuję słońce, dawaj dwa odrazu wrazie gdyby Wojtek sie zakręcił
😛Oo dla niego nie mam. Nie zamówił hehe
😃
Aha ha ha ha podziele sie z nim w takim razie😛
...
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej