Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
strelauiczarny pisze:
thenightday pisze:A gdzie Ty mój wiek widzisz Wojtuś co ?😃 hehe
1. Sama pani napisała że za 2 lata osiemnastka🙂
2. jeszcze niedawno wiek pani był ogolnie dostepny na profilu ;> A że jestem spostrzegawczy to jakoś mi sie tak utrwaliło🙂 co więcej wydaje mi sie ze do osiemnastki nie 2 a 3 laata byc mogą ;>>
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
filipzkonopi pisze:
thenightday pisze:A gdzie Ty mój wiek widzisz Wojtuś co ?😃 hehe
No to sie zaczęło, pewnie mi się takze dostanie😛
![]()
thenightday pisze:
filipzkonopi pisze:thenightday pisze:A gdzie Ty mój wiek widzisz Wojtuś co ?😃 heheNo to sie zaczęło, pewnie mi się takze dostanie
😛A co byś chciał dostać drogi Tomku ?
😃
...
![]()
thenightday pisze:
Rocznikowo 2 ha ! mam cię😃
nie traktuje w takiej sytuacji twojej spostrzegawczości za zalete😃
![]()
strelauiczarny pisze:
thenightday pisze:Rocznikowo 2 ha ! mam cię😃nie traktuje w takiej sytuacji twojej spostrzegawczości za zalete
😃
😃Nie to nie
🙂 tak czy siak
🙂 ile by to nie było 2 czy 3 młodaś waćpanno
🙂 wiec raduj sie tym i ciesz bo czas leeeeeeeeeeeeeeciiiiii
🙂 szybko
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
...
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej