Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
strelauiczarny pisze:
Smutno patrzeć jak nam forum się ostatnimi tygodniami spowolniło🙁(
ide do kuchni🙁
strelauiczarny pisze:
Smutno patrzeć jak nam forum się ostatnimi tygodniami spowolniło🙁(
ide do kuchni🙁
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
![]()
thenightday pisze:
hmm mam problem xD Nikt nie chce nic napisać to ja się wam wyżalę choć wiem że to nie ten temat.. Mikrofon mi działa a nie chce mi się dźwięk nagrywać na isingu ..😕 co wy na to ?
😃
thenightday pisze:
hmm mam problem xD Nikt nie chce nic napisać to ja się wam wyżalę choć wiem że to nie ten temat.. Mikrofon mi działa a nie chce mi się dźwięk nagrywać na isingu ..😕 co wy na to ?
😃
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
![]()
naftali pisze:
thenightday pisze:hmm mam problem xD Nikt nie chce nic napisać to ja się wam wyżalę choć wiem że to nie ten temat.. Mikrofon mi działa a nie chce mi się dźwięk nagrywać na isingu ..😕 co wy na to ?
😃uwaga, początek długiej wypowiedzi. A ja musiałam oddać mikrofon mojemu ukochanemu bo on myśli nad muzyką do piosenki i musi conieco ponagrywać coby coś wybrać. A tymczasem ja się muszę zastanowić nad repertuarem na jutro. I czy zaśpiewam cos z nim czy znowu sama... I czy będzie strasznie, bo tym razem idzie masa moich znajomych. Podejrzewam ze przezyja jutro szok zwiazany z tym, ze ani mnie ani Karola o śpiewanie nie podejrzewają zbytnio. A raczej - o nie fałszowanie, bo oni chodza na karaoke po to by sie powydzierać. Koniec długiej wypowiedzi.
![]()
thenightday pisze:
Płaczesz już Tomku ?
filipzkonopi pisze:
naftali pisze:thenightday pisze:hmm mam problem xD Nikt nie chce nic napisać to ja się wam wyżalę choć wiem że to nie ten temat.. Mikrofon mi działa a nie chce mi się dźwięk nagrywać na isingu ..😕 co wy na to ?
😃uwaga, początek długiej wypowiedzi. A ja musiałam oddać mikrofon mojemu ukochanemu bo on myśli nad muzyką do piosenki i musi conieco ponagrywać coby coś wybrać. A tymczasem ja się muszę zastanowić nad repertuarem na jutro. I czy zaśpiewam cos z nim czy znowu sama... I czy będzie strasznie, bo tym razem idzie masa moich znajomych. Podejrzewam ze przezyja jutro szok zwiazany z tym, ze ani mnie ani Karola o śpiewanie nie podejrzewają zbytnio. A raczej - o nie fałszowanie, bo oni chodza na karaoke po to by sie powydzierać. Koniec długiej wypowiedzi.
Super pani żelbet
![]()
naftali pisze:
] no weeź. że was zagięłam żelbetem lekko i już taka ironia🙁
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej