Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
naftali pisze:
hihih. przypomniała mi się chora produkcja moich kuzynów...
ale same przekleństwa, wiec chyba nie mam linka... xD
'pies nie żyje, pies nie żyje, pies nie żyje kupa wali...'
zauważyliście, jak strasznie wyglądają ulice jak się śnieg stopił? masakra. u mnie w Gdańsku kupa za kupą.... yyyyh...
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
filipzkonopi pisze:
Ma pięc i pół🙂
Szkoła w tym wieku już jest obowiązkowa, a program jaki jest to już na to nie mam wpływu. Music class, Art class, Computer Lab to jest w programie nauczania. Trochę szalone tempo😉
![]()
taktaktak pisze:
filipzkonopi pisze:Ma pięc i pół🙂Szkoła w tym wieku już jest obowiązkowa, a program jaki jest to już na to nie mam wpływu. Music class, Art class, Computer Lab to jest w programie nauczania. Trochę szalone tempo
😉No co Ty? Dzieciństwo dzieciom zabierają
😃Niedługo to 3 latki bedą siedzieć i uczyć się jak obsługiwać worda i excela...
taktaktak pisze:
naftali pisze:hihih. przypomniała mi się chora produkcja moich kuzynów...
ale same przekleństwa, wiec chyba nie mam linka... xD
'pies nie żyje, pies nie żyje, pies nie żyje kupa wali...'
zauważyliście, jak strasznie wyglądają ulice jak się śnieg stopił? masakra. u mnie w Gdańsku kupa za kupą.... yyyyh...
Taaa u mnie masakra........;|
W czwartek bd w Gdańsku to zobaczę haha😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Taaa u mnie masakra........;|
W czwartek bd w Gdańsku to zobaczę haha😃
to pojedź sobie wiosną do Gniezna, tam to jest dopiero zapchane śmierdzącą substancją wydalaną przez tylnią część ciała u psów xD
robertas19 pisze:
to pojedź sobie wiosną do Gniezna, tam to jest dopiero zapchane śmierdzącą substancją wydalaną przez tylnią część ciała u psów xD
naftali pisze:
W Bydgoszczy jak się nie sprzątnie kupy po psie to jest mandat 500zł. Nie ma przebacz. A i tak część nie sprząta. Ja mam dużego psa i dla mnie to normalne, że sie bierze worek ze soba, wyrzuca i po sprawie. Ale ten śnieg to wszystko zakrył... Teraz zacznie się topić wszystko, popada, rozpuści się i ....
(wybaczcie😛 taki głupi tekst z dzisiaj....)
i zaleje pola pszenicy... i tak powstał chocapic xD
Edytowano 23 lutego 2010 o 21:22.
taktaktak pisze:
naftali pisze:
W Bydgoszczy jak się nie sprzątnie kupy po psie to jest mandat 500zł. Nie ma przebacz. A i tak część nie sprząta. Ja mam dużego psa i dla mnie to normalne, że sie bierze worek ze soba, wyrzuca i po sprawie. Ale ten śnieg to wszystko zakrył... Teraz zacznie się topić wszystko, popada, rozpuści się i ....
(wybaczcie😛 taki głupi tekst z dzisiaj....)
i zaleje pola pszenicy... i tak powstał chocapic xD
chyba nie mam już ochoty na kolację xD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej