Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
tutaj na iSing ktoś Ci przypomina Twojego znajomego???
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
robertas19 pisze:
naftali pisze😛annaanna pisze:robertas19 pisze:dzisiaj same Panie tutaj królują ???? xD
Było kilku takich jak Ty ale wymiękli.😃
nie wymiękli. czają się. i zastanawiają, który to pan mi przypomina kogoś znajomego😜 myślą, czy to przypadkiem nie oni
😜 na peeewno.
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
![]()
taktaktak pisze:
filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:córkę? ;>Ahaona już do szkoły chodzi? a ja myślałam że ma 6 lat
taktaktak pisze:
robertas19 pisze:
oj nawet byłego jej przypomina, no teraz sobie Robert przypomnij z kim gdzie kiedy i w jakim celu🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
taktaktak pisze:robertas19 pisze:
oj nawet byłego jej przypomina, no teraz sobie Robert przypomnij z kim gdzie kiedy i w jakim celu🙂
nie zakumałem o co Ci chodzi z tym przypominaniem xD
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
naftali pisze:
robertas19 pisze:taktaktak pisze:robertas19 pisze:
Niestety nie chodzi o ciebie😜 Nie musisz sobie nic przypominać
😜
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:córkę? ;>Ahaona już do szkoły chodzi? a ja myślałam że ma 6 lat
Ja sam się z tego smieje. Taka mała a już ma lekcje muzyki, plastyki, komputrową. To taj jak szesciolatek🙂
anetka1717 pisze:
Hej🙂
Edytowano 23 lutego 2010 o 21:06.
naftali pisze:
robertas19 pisze:taktaktak pisze:robertas19 pisze:
Niestety nie chodzi o ciebie😜 Nie musisz sobie nic przypominać
😜
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
![]()
taktaktak pisze:
filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:filipzkonopi pisze:taktaktak pisze:córkę? ;>Ahaona już do szkoły chodzi? a ja myślałam że ma 6 latJa sam się z tego smieje. Taka mała a już ma lekcje muzyki, plastyki, komputrową. To taj jak szesciolatek🙂To ma to 6 lat czy nie?
😃No kurczę, rozpieszcza ją ten tata
😃 Ale to dobrze, lepiej szybciej zacząć się kształcić niż potem żałować
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej