Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
jeszcze raz witam Was w ten dzisiejszy dzień xD
WTF?!
taktaktak pisze:
naftali pisze:taktaktak pisze:naftali pisze:no bo ja nie wiem co powiedzieć. pewien pan na tym portalu, który dobrze śpiewa i wszyscy go znają... on wygląda jak moj byly chlopak😆 i ja za każdym razem nie mogę się temu nadziwić
😜
dziiwnie się z tym czuję😜
hahaha😃 Może to on?
😃
nie nie nie. tamten nie śpiewał prawie całkiem. miał zresztą inny głos. ale ta twarz normalnie...😜 aż mam wyrzuty sumienia
😛
😃
No co Ty, aż tak?😃
Nawet się nie będę pytać który to😃
Ale może to jakaś jego rodzina, zapytaj się😉)
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
WTF?!
WTF?!
pannaanna pisze:
robertas19 pisze:dzisiaj same Panie tutaj królują ???? xD
Było kilku takich jak Ty ale wymiękli.😃
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
filipzkonopi pisze:
taktaktak pisze:córkę? ;>
Aha
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
naftali pisze:
pannaanna pisze:robertas19 pisze:dzisiaj same Panie tutaj królują ???? xD
nie wymiękli. czają się. i zastanawiają, który to pan mi przypomina kogoś znajomego😜 myślą, czy to przypadkiem nie oni
😜 na peeewno.
naftali pisze:
Nie, raczej zbieg okoliczności ; ) Wolę nie myśleć nad tym zbyt dlugo😜
naftali pisze:
pannaanna pisze:robertas19 pisze:dzisiaj same Panie tutaj królują ???? xD
nie wymiękli. czają się. i zastanawiają, który to pan mi przypomina kogoś znajomego😜 myślą, czy to przypadkiem nie oni
😜 na peeewno.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
aro23 pisze:
robertas19 pisze:dzisiaj same Panie tutaj królują ???? xD
a gdzie tam ;]
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej