Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
evelka88 pisze:
kurde czemu tak dużo piszecie xD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
strelauiczarny pisze:
Ale z pracą doktorską może wykładać na uczelniach wyższych, itp.
...
![]()
filipzkonopi pisze:
strelauiczarny pisze:Ano dokładnie o to chodzi😃 Trza się rozwijać, rozwijając siebie stajemy się bardziej atrakcyjnym produktem dla ewentualnego pracodawcy
😃 co więcej w dzisiejszych czasach trzeba być multi-zawodowym, czyli najlepiej nie skupiać sie tylko na jednym
🙂
Ja miałem dosc dobrą sytuacje bo moj Kierownik sam dawał szanse dokształcania sie. Organizował wyjazdy na szkolenia z programowania sterowników, itp bardzo przydatne w mojej dziedzinie.
Watpię zeby były jeszcze takie zakłady, niestety kryzys😉
"Jestem zmienny, jak pogoda, raz grzmi, a zarazem świeci słońce"
...
![]()
filipzkonopi pisze:
strelauiczarny pisze:Ale z pracą doktorską może wykładać na uczelniach wyższych, itp.
Ale sam pomyśl z magistrem siedzi sobie w gimnazium i ma spokój bo z tego co sie orjetuje to daje sobie swietnie rade z uczniami< silno ręki>
A na uczelni starszych trudniej doprowadzic do porzadku, a czy warto za 200pln wiecej?
![]()
...
![]()
filipzkonopi pisze:
Ja w przeciągu 15 stu miesiecy zrobiłem kilka dodatkowych szkolen po za tym ze miałem juz wlasne uprawnienia SEP na elektryke. A musiałem jeszcze miec obowiazkowo uprawnienia na , Gas, Parę, Wodę etc bo to był Dział Utrzymania Ruchu, dodatkowo dali mi szansę zrobienia certyfikatu na wózki widlowe gazowe i elektryczne, ale za to mi zaklad zaplacił.
Dodatkowo zrobiłm prawko na Ciezarowe, niestety za to nie płacił zaklad ale mogłem wychodzić na kurs w czasie pracy i miałem zaplacony dzien tak jak bym pracował.
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
Edytowano 11 lutego 2010 o 14:29.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
...
![]()
robertas19 pisze:
Nom to prawda, to tylko zależy od tego, jaki człowiek kryje się za maską słowa "pracodawca" xD
Dobra ja uciekam, ale jeszcze wpadnę wieczorem😃
![]()
strelauiczarny pisze:
.No i chwała za istnienie takich zakładów, zarządzanych przez ludzi z mózgiem🙂
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
...
![]()
filipzkonopi pisze:
strelauiczarny pisze:.No i chwała za istnienie takich zakładów, zarządzanych przez ludzi z mózgiem🙂
Tak naprawde to cchwała dla kierownika bo to on tak wszystko organizował.
Ale powiem ci ze na pierwszej rozmowie odrazu mi powiedział ze sie nie nadaje. A po okresie probnym 3 mieś, zatrudnił na stałe. Zadnej machlojki tu nie było poprostu lubie to co robię i tyle.
I sam mi powiedział ze przypadek sprawił ze mnie zatrudnił ale był z tego zadowolony. Wyjechałem z kraju po 15 miesiacach pracy napisał mi fają opinię. Koleś zajebisty , jak bedzie wiecej takich ludzi to mlodzież ma duża szansę. Mi ja ktoś dał.
![]()
evelka88 pisze:
no właśnie nie nadążam xD
...
![]()
filipzkonopi pisze:
evelka88 pisze:no właśnie nie nadążam xD
Czego?
Dobra ja uciekam musze zawieśc syna do lekarza.
Later🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia nowa paczka utworów, które właśnie zbierają najwięcej uwagi i królują na playlistach. Od nastrojowego numeru Fukaja i Zalii, przez filmowe „Anioły” Mroza i Julii Pietruchy, energię Bruno Marsa, duet Maty z Soblem, aż po warszawską opowieść Taco Hemingwaya.
Zobacz więcej