Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
![]()
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
...
![]()
robertas19 pisze:
A jeszcze bardziej mnie to bawi, jak mówią, że starsi ludzie mają kłopoty w poszukiwaniu pracy, a moim zdaniem jest odwrotnie to my młodzi mamy największy problem z pracą, to jest takie zamydlanie oczów Polakom na rynek😃
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
![]()
strelauiczarny pisze:
Coś mam dziwne wrażenie ze to nie jest tak do końca🙂 wolnorynkowe gospodarki tak funkcjonują, że przyjmowani są najlepsi, najlepszym zostaje się z czasem z racji zdobywanego doświadczenia.
🙂 i z tad młodym ludziom wydaje sie ze nie ma dla nich pracy. bo coraz wiecej ludzi jest dobrze wykształcona, jednak to nie jest jedyny warunek
😛
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
...
![]()
evelka88 pisze:
taaa tu to można dorwać temata... xD
ja zaraz jade z ostrym show xD hahaha:😛
bez pączków xD
filipzkonopi pisze:
Pączka z rumem?
...
![]()
filipzkonopi pisze:
Jest taka tendencja ze kazdy chce studiować a poźniej za biurkiem siedziec. Za mało biurek na tyle wykształconych.
![]()
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
filipzkonopi pisze:
Jest taka tendencja ze kazdy chce studiować a poźniej za biurkiem siedziec. Za mało biurek na tyle wykształconych.
...
![]()
evelka88 pisze:
a tak normalnie Wojciechu xD zaraz się przekonasz xD
filipzkonopi pisze:
DO wyboru do koloru😉
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia nowa paczka utworów, które właśnie zbierają najwięcej uwagi i królują na playlistach. Od nastrojowego numeru Fukaja i Zalii, przez filmowe „Anioły” Mroza i Julii Pietruchy, energię Bruno Marsa, duet Maty z Soblem, aż po warszawską opowieść Taco Hemingwaya.
Zobacz więcej