Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
filipzkonopi pisze:
Ja będąc w Polsce po roku pracy na stanowisku Elektromechanika, miałem wiecej w kieszeni niż mój brat jako nauczyciel Historii.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
...
![]()
filipzkonopi pisze:
Ja będąc w Polsce po roku pracy na stanowisku Elektromechanika, miałem wiecej w kieszeni niż mój brat jako nauczyciel Historii.
![]()
...
![]()
filipzkonopi pisze:
Ej tylko zeby nie bylo ja nie stawiam ludzi wykształconych pod pręgierzem, poprostu mówie jak jest.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
filipzkonopi pisze:
W Polsce aby byc zatrudnionym jako elektryk trzeba miec Uprawnienia. Kiedyś wyrabiały takowe zakłady dzisiaj idziesz na rozmowę musisz mieć taki papierek już z sobą.
Musiałem wydac swoja kase na poczet mojej przyszlosci która później zwrociłą mi sie z nawiązką.
Trzeba ryzykować czasami, zainwestować w siebie.
![]()
...
![]()
filipzkonopi pisze:
W Polsce aby byc zatrudnionym jako elektryk trzeba miec Uprawnienia. Kiedyś wyrabiały takowe zakłady dzisiaj idziesz na rozmowę musisz mieć taki papierek już z sobą.
Musiałem wydac swoja kase na poczet mojej przyszlosci która później zwrociłą mi sie z nawiązką.
Trzeba ryzykować czasami, zainwestować w siebie.
...
![]()
filipzkonopi pisze:
Moj brat zaczą pisać pracę doktorską i ostatecznie jeszcze nei wie czy ją konczyć. Dostanie 200pln wiecej a musi wydać ponad 7000pln na materiały wyjazdy etc:
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
![]()
strelauiczarny pisze:
Ano dokładnie o to chodzi😃 Trza się rozwijać, rozwijając siebie stajemy się bardziej atrakcyjnym produktem dla ewentualnego pracodawcy
😃 co więcej w dzisiejszych czasach trzeba być multi-zawodowym, czyli najlepiej nie skupiać sie tylko na jednym
🙂
filipzkonopi pisze:
strelauiczarny pisze:Ano dokładnie o to chodzi😃 Trza się rozwijać, rozwijając siebie stajemy się bardziej atrakcyjnym produktem dla ewentualnego pracodawcy
😃 co więcej w dzisiejszych czasach trzeba być multi-zawodowym, czyli najlepiej nie skupiać sie tylko na jednym
🙂
Ja miałem dosc dobrą sytuacje bo moj Kierownik sam dawał szanse dokształcania sie. Organizował wyjazdy na szkolenia z programowania sterowników, itp bardzo przydatne w mojej dziedzinie.
Watpię zeby były jeszcze takie zakłady, niestety kryzys😉
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia nowa paczka utworów, które właśnie zbierają najwięcej uwagi i królują na playlistach. Od nastrojowego numeru Fukaja i Zalii, przez filmowe „Anioły” Mroza i Julii Pietruchy, energię Bruno Marsa, duet Maty z Soblem, aż po warszawską opowieść Taco Hemingwaya.
Zobacz więcej