taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
Nagrań: 14, Postów: 2707
19 listopada 2009 o 16:21
Zgłoś do moderacji
Cześć Marysiu
🙂
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
19 listopada 2009 o 16:22
Zgłoś do moderacji
a ja Wam coś powiem na temat III wojny światowej, której się wszyscy boją i obawiają się, że wybuchnie, ale ona już powoli się rodzi i w małych przykładach już występuje
😉
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
jacekklo86 mężczyzna, 38
sTAROGARD gDAńSKI
Nagrań: 10, Postów: 901
19 listopada 2009 o 16:22
Zgłoś do moderacji
taktaktak pisze:
Cześć Marysiu 🙂
masz pisac o nacjonalizmie - to o tym pisz ...nie wiem jaki dokladnie masz temat
J.B. (Jacek)
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
19 listopada 2009 o 16:23
Zgłoś do moderacji
hmmm w jakich np?
odd kobieta, 32
Nagrań: 1, Postów: 1939
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
a ja Wam coś powiem na temat III wojny światowej, której się wszyscy boją i obawiają się, że wybuchnie, ale ona już powoli się rodzi i w małych przykładach już występuje 😉
Dramatyzujesz.
😐
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
Zgłoś do moderacji
jacekklo86 pisze:
taktaktak pisze:Cześć Marysiu 🙂
masz pisac o nacjonalizmie - to o tym pisz ...nie wiem jaki dokladnie masz temat
Przedstaw przykłady postaw nacjonalistycznych współczesnych i w odwołaniu do historii.
jacekklo86 mężczyzna, 38
sTAROGARD gDAńSKI
19 listopada 2009 o 16:24
Zgłoś do moderacji
odd pisze:
robertas19 pisze:a ja Wam coś powiem na temat III wojny światowej, której się wszyscy boją i obawiają się, że wybuchnie, ale ona już powoli się rodzi i w małych przykładach już występuje 😉Dramatyzujesz. 😐
oswiec nas
J.B. (Jacek)
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
19 listopada 2009 o 16:25
Zgłoś do moderacji
czesc Marysia
🙂
Ja poprostu wiem wszystko po trochu a nic konkretnie
😛
A nacjonalizm, i takie tam rzeczy, to moj konik, mialem staz jako animator kultuty a jestem z Przemyśla, którego mieszkańcy walczyli z ultranacjonalistami ukraińskimi
🙂
Edytowano 19 listopada 2009 o 16:28.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
jacekklo86 mężczyzna, 38
sTAROGARD gDAńSKI
19 listopada 2009 o 16:26
Zgłoś do moderacji
taktaktak pisze:
jacekklo86 pisze:taktaktak pisze:Cześć Marysiu 🙂 masz pisac o nacjonalizmie - to o tym pisz ...nie wiem jaki dokladnie masz tematPrzedstaw przykłady postaw nacjonalistycznych współczesnych i w odwołaniu do historii.
ciekawy temat ...nie ma co
Wśród współczesnych postaci nacjonalizmu o poważniejeszych implikacjach międzynarodowych ważne miejsce zachowuje nacjonalizm żydowski (pisz o zydach), Do twórców ideologii nacjonalistycznej zalicza się między innymi włoskiego prawnika i rewolucjonistę Giuseppe Mazziniego oraz czeskiego filozofa i męza stanu Tomasza Masaryka. Za najwybitniejszego przedstawiciela polskiego nacjonalizmu uznaje się Romana Dmowskiego.
moze cos ci nasunelem
J.B. (Jacek)
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
19 listopada 2009 o 16:27
Zgłoś do moderacji
ze wspolczesnych mozesz wziac Iran, Koree (nie jestem do konca pewnien), w Ameryce południowej też się kilka państw znajdzie
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
19 listopada 2009 o 16:28
Zgłoś do moderacji
Bo wszyscy myślą, że Amerykanie pomagają państwom takim jak Irak, czy Afganistan, a to guzik prawda, to jest maleńka wojna z tymi państwami
😉
A np. Korea Północna, jak myślicie jak długo będzie słuchać nakazów i zakazów USA????
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
19 listopada 2009 o 16:29
Zgłoś do moderacji
Ok dziękuję Wam bardzo, teraz to już sie zabieram za pisanie jak już wiem coś więcej
🙂 dzięki!
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
19 listopada 2009 o 16:30
Zgłoś do moderacji
ciesze sie ze moglem pomoc Taktaku
😜
W kolejny temat wole sie nie wdawac.
Marysia, zyjesz?
jacekklo86 mężczyzna, 38
sTAROGARD gDAńSKI
19 listopada 2009 o 16:31
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
Bo wszyscy myślą, że Amerykanie pomagają państwom takim jak Irak, czy Afganistan, a to guzik prawda, to jest maleńka wojna z tymi państwami 😉A np. Korea Północna, jak myślicie jak długo będzie słuchać nakazów i zakazów USA????
wiesz cos czego nawet nie wiedza media
🙂 ciekawe
J.B. (Jacek)
jacekklo86 mężczyzna, 38
sTAROGARD gDAńSKI
19 listopada 2009 o 16:32
Zgłoś do moderacji
taktaktak pisze:
Ok dziękuję Wam bardzo, teraz to już sie zabieram za pisanie jak już wiem coś więcej 🙂 dzięki!
spoko ...w koncu jestem politologiem z wyksztalcenia ( tytul licencjacki)
J.B. (Jacek)