bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
5 listopada 2009 o 22:00
Zgłoś do moderacji
23 latek jest na maksa szczęśliwy!
Zdobył już wszystkie możliwe zbroje, ma też prawie wszystkie bronie, własną armię i własne królestwo. Jest też przywódcą swojego oddziału wojennego. Dzieci miał nie będzie, bo przez internet się nie da zrobić, więc o żadnym przelewaniu nie ma nawet mowy.
🙂
16 latek jest średnio szczęśliwy, jednak dużo myśli, dobrze myśli i świetnie analizuje. Jest na tyle inteligentny, że genialnie uczy się na błędach innych i sam już ich nie popełnia. Już ma plan na dalsze życie i wie jak wychować swoje przyszłe dzieci. Nie puszcza się na lewo i prawo, choćby mógł. Ciągle czeka na tę jedyną, która pokocha jego, a nie jego pieniądze.
🙂
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

Nagrań: 52, Postów: 6173
5 listopada 2009 o 22:02
Zgłoś do moderacji
ale ale kolego Bocin. Ktory ma wieksze sklonnosci samobojcze Twoim zdaniem?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
jacekklo86 mężczyzna, 39
sTAROGARD gDAńSKI

Nagrań: 10, Postów: 901
5 listopada 2009 o 22:03
Zgłoś do moderacji
no to pieknie ... i wszyscy sie kochaja i sa szczesliwi a 16 nie znajdzie ukochanej bo ma przeciwna orientacje
J.B. (Jacek)
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

5 listopada 2009 o 22:06
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
ale ale kolego Bocin. Ktory ma wieksze sklonnosci samobojcze Twoim zdaniem?
16 latek nie ma takich skłonności. Skupia się na życiu i cieszy się każdym nowym dniem.
23 latek około dwóch miesięcy temu miał bardzo duże załamanie nerwowe. Otóż nastąpiła mała awaria prądu i przez pół dnia nie miał dostępu do internetu. Jego zachowanie wyglądało wtedy mniej więcej -
tak
jacekklo86 mężczyzna, 39
sTAROGARD gDAńSKI

5 listopada 2009 o 22:13
Zgłoś do moderacji
hehe dobre ...ale sie nasmialem
J.B. (Jacek)
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

5 listopada 2009 o 22:14
Zgłoś do moderacji
Tyle ze 16 latek nie wie co to milosc, i nie mowie tu o milosc do kobiet, tylko o uczuciu jako takim. Odcial sie od niego majac 9 lat. Jest emocjonalnie pusty. Intelektualnie blyskotlowy. Ale pusty w srodku.
23 latek oczywiscie tez, bo cale zycie spedzil przed kompem, ale napewno zdarzyl poznac co to sa uczucia dzieki rodzicom.
W tym momencie nie chce udowodnic kto pierwszy sie zalamie, ale to ze szczecie i sadysfkacja sa kryteriami tak subiektywniymi ze NIKT z nas nie moze ich oceniac.
Dla jednego calym zyciem i szczesciem jest 10 g w pracy a potem expienie na morgach w domu, napicie sie czasem z kuplami.
Drugi moze zyc w pudle pijac wode z kaluzy, ale jest szczesliy bo ma z kim to szczescie dzielic i tylko na tym mu zalezy.
Doswiaczenie jest tak samo subiekywnym kryterium, bo moze odnosic sie do wszystkiego.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

5 listopada 2009 o 22:14
Zgłoś do moderacji
jacekklo86 pisze:
hehe dobre ...ale sie nasmialem
Nie zmieniaj tematu! Dyskutujemy o doświadczeniu życiowym!
jacekklo86 mężczyzna, 39
sTAROGARD gDAńSKI

5 listopada 2009 o 22:17
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
jacekklo86 pisze:hehe dobre ...ale sie nasmialemNie zmieniaj tematu! Dyskutujemy o doświadczeniu życiowym!
no ok ...powiem wam ze kazdy z nas racje ma ...ja wole gorace tematy ...lubie pisac o dziewczynach i to jest moj zyciowy priorytet ...bo bez nich swiat bylby popaprany
J.B. (Jacek)
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

5 listopada 2009 o 22:19
Zgłoś do moderacji
Wcale, że nieprawda! 16 latek wie co to miłość. Znaczy... może nie do końca wie, ale szuka jej i pragnie i chce dzielić się miłością! Zapomniałem wspomnieć, że jego żydowska babcia ciągle żyje i nasz bohater dość często odwiedza ją w Izraelu.
🙂
23-latkiem rodzice już od dawna się nie interesują. 23-latek jest samowystarczalny, a do rodziców odzywa się tylko, gdy chce, aby zwolnili mu toaletę, choć to też bardzo rzadkie zjawisko.
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

5 listopada 2009 o 22:19
Zgłoś do moderacji
aa Bocin dupa Cie boli, bo mam racje
😃
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

5 listopada 2009 o 22:20
Zgłoś do moderacji
jacekklo86 pisze:
bocin pisze:jacekklo86 pisze:hehe dobre ...ale sie nasmialemNie zmieniaj tematu! Dyskutujemy o doświadczeniu życiowym!
no ok ...powiem wam ze kazdy z nas racje ma ...ja wole gorace tematy ...lubie pisac o dziewczynach i to jest moj zyciowy priorytet ...bo bez nich swiat bylby popaprany
Dupa! Ty nie masz racji! Przedstawiłeś tylko tezy, a argumentów żadnych!
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

5 listopada 2009 o 22:20
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
aa Bocin dupa Cie boli, bo mam racje
😃
Tu też dupa! Gdzie niby masz racje?
🙁
jacekklo86 mężczyzna, 39
sTAROGARD gDAńSKI

5 listopada 2009 o 22:22
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
jacekklo86 pisze:bocin pisze:jacekklo86 pisze:hehe dobre ...ale sie nasmialemNie zmieniaj tematu! Dyskutujemy o doświadczeniu życiowym! no ok ...powiem wam ze kazdy z nas racje ma ...ja wole gorace tematy ...lubie pisac o dziewczynach i to jest moj zyciowy priorytet ...bo bez nich swiat bylby popapranyDupa! Ty nie masz racji! Przedstawiłeś tylko tezy, a argumentów żadnych!
no bo ja jestem tezownikiem
J.B. (Jacek)
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

5 listopada 2009 o 22:23
Zgłoś do moderacji
bo ja napisalem o przypadkach, do ktorych mozna nic dopowiedziec, a Ty mi zaraz napiszesz ze 16 latek ma kochajaca i cieplza ciocie, a 23 jes prozac
😃
jacekklo86 mężczyzna, 39
sTAROGARD gDAńSKI

5 listopada 2009 o 22:25
Zgłoś do moderacji
a tak na marginesie to o doswiadczeniach sie nie pisze ...boi sa rfozne typy doswiadczen
😛
J.B. (Jacek)