Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
jacekklo86 pisze:
wyimaginowany pisze:jacekklo86 pisze:wyimaginowany pisze:jacekklo86 pisze:wyimaginowany pisze:jacekklo86 pisze:whisper pisze:Tylko nie "skarbie", błagam... -.-' a dlaczemu nie??Kultury trochę, dama mówi, że sobie tego nie życzy, to nie🙂 dzieki za pouczenie ach napewno sie zmienieIronii też trzeba umieć używać. pouczac starszego tez trzeba umiec kolegoWiek nie jest wprost proporcjonalny do ilorazu inteligencji, nie jest też wyznacznikiem wyższej kultury osobistej (której wulgaryzmami i nachalnością z pewnością nie reprezentujesz) ani panowania nad ludźmi młodszymi.
po co porownujesz proporcjonalnosc do ilorazu inteligencji...to tak jakbys porownywal zolwia z ameba ...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
J.B. (Jacek)
J.B. (Jacek)
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
po co porownujesz proporcjonalnosc do ilorazu inteligencji...to tak jakbys porownywal zolwia z ameba ...
jacekklo86 pisze:
jakis 16 latek bedzie mnie uczyl zycia...masakra...lepiej sie uczy bo prawdziwe zycie przed toba ...wtedy pogadamy o zyciu
Edytowano 5 listopada 2009 o 21:29.
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
cos czuje ze macie mnie za czarnego charaktera na tym forum
jacekklo86 pisze:
cos czuje ze macie mnie za czarnego charaktera na tym forum
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
wyimaginowany pisze:
jacekklo86 pisze:jakis 16 latek bedzie mnie uczyl zycia...masakra...lepiej sie uczy bo prawdziwe zycie przed toba ...wtedy pogadamy o zyciuNiejeden szesnastolatek przeszedł pewnie więcej w ciągu lat swojego życia, niż Ty w ciągu tych 23... Przyrównujesz tzw. oko do dupy🙂 Mniej ego, więcej pokory. Starszy, nie znaczy mądrzejszy.
J.B. (Jacek)
kaspo pisze:
jacekklo86 pisze:cos czuje ze macie mnie za czarnego charaktera na tym forumwdales sie w dyskusje z kolega, ktory sie nie myli, jestes skazany na porazke😃
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
wyimaginowany pisze:jacekklo86 pisze:jakis 16 latek bedzie mnie uczyl zycia...masakra...lepiej sie uczy bo prawdziwe zycie przed toba ...wtedy pogadamy o zyciuNiejeden szesnastolatek przeszedł pewnie więcej w ciągu lat swojego życia, niż Ty w ciągu tych 23... Przyrównujesz tzw. oko do dupy🙂 Mniej ego, więcej pokory. Starszy, nie znaczy mądrzejszy.
nie no spoko ...starszy nie znaczy wiecej doswiadczenia - no to mam k***a nowa teorie ....madrosc wzrasta wraz z doswiadczeniem - kiedys tak uwazalem ...ale nasuwasz ze jest odwrotnie
J.B. (Jacek)
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej