jacekklo86 mężczyzna, 39
sTAROGARD gDAńSKI

Nagrań: 10, Postów: 901
5 listopada 2009 o 21:45
Zgłoś do moderacji
ok ...w jednym masz racje ze wiecej moze przejsc 16 latek niz 40 latek ale czy przez to on zwieksza swoje doswiadczenie....jest bardziej uczulony na krzywde i nie powodzenie ale to nie zwieksza jego doswiadczenia zyciowego...ja ...doswiadczenie zwiekszach w momencie podjecia pracy , nie wiem przeprowadzenia sie z miasta do miasta, przez malzenstwo ...mam tylko tyle do napisania w tym temacie
J.B. (Jacek)
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
5 listopada 2009 o 21:45
Zgłoś do moderacji
Dobry wieczór wszystkim
😃 Ja wpadłem tylko się przywitać z Wami wszystkimi
😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
whisper kobieta, 36
Olsztyn

Nagrań: 107, Postów: 9531
5 listopada 2009 o 21:46
Zgłoś do moderacji
hahah xD
no hej Robert xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

Nagrań: 52, Postów: 6173
5 listopada 2009 o 21:48
Zgłoś do moderacji
Robiercie nie przerywaj bo czytamy z zapartym tchem
😃
Czesc tak, przy okazzyji
😛
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
5 listopada 2009 o 21:48
Zgłoś do moderacji
***a!!!
A Moglie i Tarzan to niby co? Niby już są starzy, a ciągle wiedzą niewiele.
🙂
Co Wy w ogóle porównujecie?
16 lat i 23 lata?
...
Szesnastolatek mógł zwiedzić cały świat, bo ojciec jest szejkiem, a matka żydówką. Dzieci mogli mu w szkole dokuczać, więc ją opuścił i rozwijał się na własną rękę. Niestety, gdy miał 9 lat, zmarła mu matka, a ojciec był skupiony jedynie na ropie. Od 7 lat szesnastolatek wędruje sobie gdzie chce i jak chce. Zna już 8 różnych języków świata i to perfekcyjnie. Ma też własną firmę.
Dwudziestotrzylatek w wieku 14 lat dostał komputer na urodziny. Od tamtej pory nie robi nic innego jak granie w World of Warcraft. Czasem zdażyło mu się nawet zesrać pod siebie. Świat dzieli jedynie na snoobów i profsów.
Kto zatem jest bardziej doświadczony życiowo? No kto? 23-latek! Proste! Dlaczemu? Bo jest starszy! Haha.
😃
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

5 listopada 2009 o 21:50
Zgłoś do moderacji
Bocin sie wplatal!! Dawajcie!!
Jaaaaaazda!! Jeeeeee!!
Szataaaan!! bleeee
😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
whisper kobieta, 36
Olsztyn

5 listopada 2009 o 21:51
Zgłoś do moderacji
hahahah xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
jacekklo86 mężczyzna, 39
sTAROGARD gDAńSKI

bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
5 listopada 2009 o 21:52
Zgłoś do moderacji
jacekklo86 pisze:
wymysli skubany hehe
Dawaj kontrargument teraz. :>
whisper kobieta, 36
Olsztyn

5 listopada 2009 o 21:53
Zgłoś do moderacji
Branoc Wojtek
😉
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

5 listopada 2009 o 21:54
Zgłoś do moderacji
juz?
🙁
jacekklo86 mężczyzna, 39
sTAROGARD gDAńSKI

5 listopada 2009 o 21:55
Zgłoś do moderacji
ale nasuwa mi sie mysl nawiazujac do tej historyjki czy ten owy 16 latek jest szczesliwy - nie doskwiera mu samotnosc ...czy poznal co to jest milosc rodzicow i czy on w przyszlosci nie znajac tej milosci rodzicow bedzie umial ja przelac na swoje dzieci, natomiast co do 23 widac ze rodzice go kochaja skoro nie chca go wypuscic z domu ale w zapewne i tak odleci i mm nadzieje ze bedzie tak samo kochal swoich potomkow jak sam byl kochany i rozpieszczany...kto tu zaznal szczescie ten 16 latek ktory stworzyl firme czy 23 latek ktory firmy nie stworzy ale zapewne bedzie dazyl do tego zeby zapewnic w miare dobry byt dla swojej przyszlej rodziny
J.B. (Jacek)
jacekklo86 mężczyzna, 39
sTAROGARD gDAńSKI

5 listopada 2009 o 21:58
Zgłoś do moderacji
wyimaginowany pisze:
Coraz częściej wchodząc na forum iSing, mam wrażenie, że wszedłem na forum Onetu
🙂 Dobrze, że są jeszcze tutaj ludzie z gatunku homo-sapiens, człowiek myślący. Tymczasem uciekam stąd już, miłej nocy.
czyli sokrates nie byl homo sapiens " wiem , ze nic nie wiem"
J.B. (Jacek)