Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
BLESS YA !
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
![]()
90piotrek20 pisze:
sajgonka pisze:90piotrek20 pisze:sajgonka pisze:kolego, to nie posta dawaj- tylko zrob billboard jeśli warto😃 ale w sumie...od czegoś trzeba zacząć... ;>
Przypuszczam, że nie jest z gdańska...bo Zmierzała na dworzec...I żałuje, bo nawet zagadałem, ale..nie udało się...Ajajajj😕 Billborad? Ile takowy kosztuje?
😊
czemu sie nie udalo jak zagadałes? :>🙂
Spiewała razem ze mną __ prawdopodobnie🙂
Bo w ogóle sie nie "przygotowałem"... widziałem Jej oczy i zaniemówiłem i jakoś rozmowa się za szybko skończyła...😕 OMG...to było 4,5 godz temu a ja ciągle o tym mysle...

Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
astrea pisze:
Lady gaga i laska,która zapomniała spodni😃 sajgonka, ot tak se podbiegłam,marzyłam o zmacaniu jego klaty ahahahhahaha
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
<<''Break Me, Shake Me''>>
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Edytowano 16 stycznia 2011 o 23:55.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Grudzień to czas, gdy muzyka nabiera szczególnego brzmienia: ciepłego, radosnego i pełnego magii. Dlatego przygotowaliśmy Świąteczne Wyzwanie – wspólną akcję pełną kolęd, zimowych przebojów i wyjątkowych niespodzianek.
Zobacz więcej