Konto usunięte

astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
16 stycznia 2011 o 22:59
Zgłoś do moderacji
adriano198524 pisze:
ja spiewałem dzisiaj 2 piosenki
Widocznie jestes zajebisty
😉
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
sajgonka kobieta, 35
Kraków

Nagrań: 55, Postów: 2231
16 stycznia 2011 o 23:01
Zgłoś do moderacji
no dobra, to teraz mówić mi tu, kogo mam w TV wypatrywać
😃
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
astrea kobieta, 37
Toruń

16 stycznia 2011 o 23:02
Zgłoś do moderacji
kawusi i labelle
🙂
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
sajgonka kobieta, 35
Kraków

16 stycznia 2011 o 23:03
Zgłoś do moderacji
o to dobrze... ale to z dwóch pre-castingów?
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
astrea kobieta, 37
Toruń

16 stycznia 2011 o 23:03
Zgłoś do moderacji
sajgonka kochana jestes,ale tam jak ktos sie spodobal,to byl wysylany do sali z rezyserem
😛
Obie z wrocławia chyba.
sajgonka kobieta, 35
Kraków

16 stycznia 2011 o 23:08
Zgłoś do moderacji
to ja juz w tym momencie zwątpiłam w te pre-castingi. jedynych dobrych przyjmują, innych nie... a może, to wysłanie do reżysera to jest jak sie wahają. Np ktos dobrze spiewa, ale nie sa pewni czy jest medialny, i chca zeby rezyser podjal te decyzje. Poprostu stwierdzili, ze Cie chcą i lata im i powiewa jakas opinia reżysera. ot co!
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Konto usunięte

16 stycznia 2011 o 23:09
Zgłoś do moderacji
Cześć. Po pierwsze proszę admina o nieusuwanie tego postu😊. Jeśli dziewczyna o ciemnych oczach, która była w obecności dwóch koleżanek i kolegi,która została zapytana o xfactor, w drodze na przystanek wracając ze Śródmieścia mogła się ze mna skontaktować? piciopicio@wp.pl. Dziękuję i przepraszam za offtop.. (PS. Podobasz mi się =) ... )
sajgonka kobieta, 35
Kraków

16 stycznia 2011 o 23:12
Zgłoś do moderacji
kolego, to nie posta dawaj- tylko zrob billboard jeśli warto
😃 ale w sumie...od czegoś trzeba zacząć... ;>
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Konto usunięte

16 stycznia 2011 o 23:14
Zgłoś do moderacji
[cytat=sajgonka]kolego, to nie posta dawaj- tylko zrob billboard jeśli warto 😃 ale w sumie...od czegoś trzeba zacząć... ;>[/cytat]
Przypuszczam, że nie jest z gdańska...bo Zmierzała na dworzec...I żałuje, bo nawet zagadałem, ale..nie udało się...Ajajajj 😕 Billborad? Ile takowy kosztuje?😊
sajgonka kobieta, 35
Kraków

16 stycznia 2011 o 23:18
Zgłoś do moderacji
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Konto usunięte

16 stycznia 2011 o 23:19
Zgłoś do moderacji
[cytat=adriano198524]90piotrek20 pisze:Cześć. Po pierwsze proszę admina o nieusuwanie tego postu😊. Jeśli dziewczyna o ciemnych oczach, która była w obecności dwóch koleżanek i kolegi,która została zapytana o xfactor, w drodze na przystanek wracając ze Śródmieścia mogła się ze mna skontaktować? piciopicio@wp.pl. Dziękuję i przepraszam za offtop.. (PS. Podobasz mi się =) ... )
Wiem o kim piszesz 🙂[/cytat]
Gdybyś mi pomógł (...w co wątpię 😛 )- postawiłbym Ci trzy piwa...
Konto usunięte

16 stycznia 2011 o 23:25
Zgłoś do moderacji
[cytat=sajgonka]90piotrek20 pisze:sajgonka pisze:kolego, to nie posta dawaj- tylko zrob billboard jeśli warto 😃 ale w sumie...od czegoś trzeba zacząć... ;>
Przypuszczam, że nie jest z gdańska...bo Zmierzała na dworzec...I żałuje, bo nawet zagadałem, ale..nie udało się...Ajajajj 😕 Billborad? Ile takowy kosztuje?😊
czemu sie nie udalo jak zagadałes? :> 🙂[/cytat]
Bo w ogóle sie nie "przygotowałem"... widziałem Jej oczy i zaniemówiłem i jakoś rozmowa się za szybko skończyła...😕 OMG...to było 4,5 godz temu a ja ciągle o tym mysle...
sajgonka kobieta, 35
Kraków

16 stycznia 2011 o 23:27
Zgłoś do moderacji
zostało Ci jeszcze ogłoszenie w gazecie
😃
to do rozmowy takiej trzeba byc przygotowanym?
🙂 hm.... jakby mnie mial facet zagadać, to jednak wolałabym, żeby mówił to co chce w danym momencie powiedziec... bez przygotowania
🙂 na miejscu , pełny luz i naturalność.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.