yeaa102 kobieta

Nagrań: 0, Postów: 3
16 stycznia 2011 o 20:12
Zgłoś do moderacji
no tak do 24 ale niektórzy już się dostali więc nie wiem..ogólnie pozytywnie ale to czekanie..no i kilka sekund śpiewania..choć oceniam casting dobrze😉pozdrawiam
daxi kobieta

Nagrań: 2, Postów: 2
16 stycznia 2011 o 20:18
Zgłoś do moderacji
Niektorzy po swoim przesluchaniu szli na drugie przed producentem, tym takim siwym panem.
yeaa102 kobieta

Nagrań: 0, Postów: 3
mat9030 mężczyzna, 35
Białystok

Nagrań: 0, Postów: 71
16 stycznia 2011 o 20:37
Zgłoś do moderacji
oby za rok odbywało się to sprawniej wszystko
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
16 stycznia 2011 o 21:19
Zgłoś do moderacji
Powiem tak,fajna wycieczka do Gdańska,szkoda,że pozwolono mi zaśpiewać nie całą zwrotkę,pozdrowienia dla wszystkich!
🙂
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
16 stycznia 2011 o 21:29
Zgłoś do moderacji
NIe martw się Sandra,w wawie to była norma xD
marxd mężczyzna, 32

Nagrań: 1, Postów: 8
16 stycznia 2011 o 21:36
Zgłoś do moderacji
mi dali zaśpiewac całą zwrotke i kawałek refrenu pani przerwała mi z uśmiechem i nie wiem jak mam to odebrać
astrea kobieta, 37
Toruń

16 stycznia 2011 o 21:44
Zgłoś do moderacji
amelka18 pisze:
Z mojej dziesiatki.... pozwalano spiewAC po dwie trzy linijki. a ja zaspiewalam cala zwrotke i refren . i bylam zadowolona
😉). Brali tez niektore osoby pietro wyzej .. tam sie spiewalo z pogłosem juz przy producentach i kazano spiewac rozne piosenki
Na górze producent? Ja byłam na górze. Ale jakiś ten reżyser był na dole w sali C,o tym mówisz? W mojej sali bylo kilka babek, kamera i dwóch facetów.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
16 stycznia 2011 o 22:07
Zgłoś do moderacji
A ja powiem wam tak 😛 Ze bylem i spotkalem tam 2 moje znajome i najlepsze jest to ze do nich zadzwonilo samo " x factor" we wlasnej osobie, ze tak ujme 😛 i zaprosilo na casting 😜 i oczywiscie obydwie przeszly a nawet przeskoczyly 200 osobowa kolejke 😛 tam wszystko jest ustawione, a ze falszujacyh ludzi biora to sie nie ma co dziwic bo z kogos zawsze trzeba sie posmiac przed tv 😛
marxd mężczyzna, 32

Nagrań: 1, Postów: 8
16 stycznia 2011 o 22:10
Zgłoś do moderacji
Zgodze sie z toba masz racje sporo jest ustawione z mojej 10 dziewczyna tak fałszowała a tylko ją zaprosili na bok
Konto usunięte

astrea kobieta, 37
Toruń

16 stycznia 2011 o 22:46
Zgłoś do moderacji
Fallin Alici Keys
sajgonka kobieta, 35
Kraków

Nagrań: 55, Postów: 2231
16 stycznia 2011 o 22:49
Zgłoś do moderacji
astrea pisze:
Fallin Alici Keys
noo..to jesli chodzi o tę piosenke to już po pierwszych dźwiękach wiedzieli, że jesteś bardzo dobra. Nie chcieli Cie więcej męczyć, odrazu wiedzieli, że trzeba Cie zabrać
🙂
przy tej piosence widać już przy wejsciu czy ktoś dobrze śpiewa, więc nie trzeba z nia nawet do refrenu dochodzić.
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.