yeaa102 kobieta

Nagrań: 0, Postów: 3
16 stycznia 2011 o 20:12
Zgłoś do moderacji
no tak do 24 ale niektórzy już się dostali więc nie wiem..ogólnie pozytywnie ale to czekanie..no i kilka sekund śpiewania..choć oceniam casting dobrze😉pozdrawiam
daxi kobieta

Nagrań: 2, Postów: 2
16 stycznia 2011 o 20:18
Zgłoś do moderacji
Niektorzy po swoim przesluchaniu szli na drugie przed producentem, tym takim siwym panem.
yeaa102 kobieta

Nagrań: 0, Postów: 3
mat9030 mężczyzna, 35
Białystok

Nagrań: 0, Postów: 71
16 stycznia 2011 o 20:37
Zgłoś do moderacji
oby za rok odbywało się to sprawniej wszystko
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
16 stycznia 2011 o 21:19
Zgłoś do moderacji
Powiem tak,fajna wycieczka do Gdańska,szkoda,że pozwolono mi zaśpiewać nie całą zwrotkę,pozdrowienia dla wszystkich!

Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
16 stycznia 2011 o 21:29
Zgłoś do moderacji
NIe martw się Sandra,w wawie to była norma xD
marxd mężczyzna, 33

Nagrań: 1, Postów: 8
16 stycznia 2011 o 21:36
Zgłoś do moderacji
mi dali zaśpiewac całą zwrotke i kawałek refrenu pani przerwała mi z uśmiechem i nie wiem jak mam to odebrać
astrea kobieta, 37
Toruń

16 stycznia 2011 o 21:44
Zgłoś do moderacji
amelka18 pisze:
Z mojej dziesiatki.... pozwalano spiewAC po dwie trzy linijki. a ja zaspiewalam cala zwrotke i refren . i bylam zadowolona
). Brali tez niektore osoby pietro wyzej .. tam sie spiewalo z pogłosem juz przy producentach i kazano spiewac rozne piosenki
Na górze producent? Ja byłam na górze. Ale jakiś ten reżyser był na dole w sali C,o tym mówisz? W mojej sali bylo kilka babek, kamera i dwóch facetów.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
16 stycznia 2011 o 22:07
Zgłoś do moderacji
A ja powiem wam tak 😛 Ze bylem i spotkalem tam 2 moje znajome i najlepsze jest to ze do nich zadzwonilo samo " x factor" we wlasnej osobie, ze tak ujme 😛 i zaprosilo na casting 😜 i oczywiscie obydwie przeszly a nawet przeskoczyly 200 osobowa kolejke 😛 tam wszystko jest ustawione, a ze falszujacyh ludzi biora to sie nie ma co dziwic bo z kogos zawsze trzeba sie posmiac przed tv 😛
marxd mężczyzna, 33

Nagrań: 1, Postów: 8
16 stycznia 2011 o 22:10
Zgłoś do moderacji
Zgodze sie z toba masz racje sporo jest ustawione z mojej 10 dziewczyna tak fałszowała a tylko ją zaprosili na bok
Konto usunięte

astrea kobieta, 37
Toruń

16 stycznia 2011 o 22:46
Zgłoś do moderacji
Fallin Alici Keys
sajgonka kobieta, 35
Kraków

Nagrań: 55, Postów: 2231
16 stycznia 2011 o 22:49
Zgłoś do moderacji
astrea pisze:
Fallin Alici Keys
noo..to jesli chodzi o tę piosenke to już po pierwszych dźwiękach wiedzieli, że jesteś bardzo dobra. Nie chcieli Cie więcej męczyć, odrazu wiedzieli, że trzeba Cie zabrać
przy tej piosence widać już przy wejsciu czy ktoś dobrze śpiewa, więc nie trzeba z nia nawet do refrenu dochodzić.
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.