Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
veronka16 pisze:
Nie wiem , czy taki temat był poruszany...........w każdym razie szukałam , ale nie znalazłam🙂)))))))))))Jestem ciekawa ilu ludzi z iSing się tym zajmuje , bo zakładam , że sporo
🙂))))Niektórzy też nie chca sie przyznawac do takiego zajęcia , bo uważaja , że to wstyd i poniżej godności dla dobrego wokalisty.......jak myślicie?
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
Justyś
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
kaspo pisze:
Kasa. I to chyba wyczerpuje temat🙂
veronka16 pisze:
kaspo pisze:Kasa. I to chyba wyczerpuje temat🙂
Drogi kaspo , nie wszystko sprowadza sie do kasy i nie każdy ma takie podejście do sprawy , jak Ty🙂 Owszem , zarobki są ....hmmmmm...że tak powiem dość korzystne
🙂)))).....ale sama kasa to nie wszystko
🙂))))
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
justysia663778 pisze:
Ja powiem tak: jeśli ktoś robi to dobrze, to jest ok. W każdym bądź razie podziwiam takie osoby, bo muszą mieć głos nieźle wyćwiczony żeby śpiewać po 8 godzin i jeszcze często przecież zapijają.🙂 Szacun dla tych ludzi! Znam wiele takich kapel
😃 sama bym w sumie chciala bo to super zabawa wg mnie
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
labelle pisze:
heh...
powiem tak...
rob co kochasz
bo jesli tego nie zrozumiesz Przyjdzie Ci
PRACOWAC😉)
kaspo pisze:
No kazda praca raczej sprowadza sie do wynagrodzenia za nia, czyz nie? Czy sa ludzie ktorzy moga sobie pozwolic na prace bez zarobkow w dniu dzisiejszym? Oczywiscie pomijamy fakt tych co juz sie dorobili i sobie walcza charytatywnie🙂
Nie podoba mi sie troche ton tej odpowiedzi, bo pieniadze w zyciu nie sa najwazniesze, ale w pracy juz raczej tak. Jesli bedziesz kiedys zmuszona wziac kredyt bo zarabiasz za malo i nie jestes w stanie sie utrzymac, to sama sie przekonasz😜 A spiewanie na weselach jest dosyc lukratywne, jesli oczywiscie robi sie to dobrze to biznes sam sie nakreca.
A moim prywatnym zdaniem jesli ktos sie wstydzi tego ze spiewa na weselach, a to robi... hmmm.. moze sie nie wypowiem, zeby znow nie zranic czyichs uczuc🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Nowe piosenki – Justyna Steczkowska w „GAJA” zachwyca mistycznym brzmieniem. IGO w „Wiatr” przypomina o sile zmian i odwadze. Kuban i Mrozu w „Zanim spadnie deszcz” opowiadają o przemijaniu. A do tego kultowe „99 Luftballons” Neny – hit, który podbił świat! ud83cudfa4u2728
Zobacz więcej