Nie znasz mnie , wiec nie wiesz tak naprawde czy stac mnie na samokrytyke , czy jestem osoba skromna , czy przeciwnie.
To , ze wyrazilam opinie na temat danej osoby,nie czyni mnie automatycznie samochwala.Powtarzam,nigdzie nie napisalam,ze jestem doskonala.Smie twierdzic nawet , ze nikt taki nie jest
😉
Michala nie obrzucam blotem , tylko napisalam ,jakie odnosze wrazenie ogladajac jego wystepy/wywiady. Wyrazic wlasne zdanie , nie znaczy obrzucic kogos blotem.
Nienawisci nie czuje do nikogo , a juz tym bardziej do kogos,kogo nie poznalam osobiscie.
Nie wiem skad pomysl,ze jestem obludna i ze wszystkich krytykuje? absurd. Nagle stalas sie moja wierna obserwatorka?
Jestem szczera , wiem ze to sie wielu osobom nie podoba , ale nie zamkne geby ,tylko dlatego , ze ludzie wola byc nieszczerzy i boja sie krytyki .Jesli nie potrafia jej przyjac to nie wiem co robia na tym portalu.
W Michale widzisz material na gwiazde , to ja Ci tylko zacytuje jedna z mlodych , polskich wokalistek : "Gwiazdy sa na niebie".
I na tym zakonczylabym dyskusje,bo nie widze sensu jej kontynuacji , zgodzisz sie ze mna?
😉