Eee Mozil byl najlepszych jurorem tego dennego programu.Moze nie potrafil sie wypowiedziec tak dobrze jak inni , ale chyba wiadomo dlaczego? przez lata mieszkal za granica , wiec nie oczekujmy cudow moze?
Nie zgodze sie rowniez z tym,ze nikogo nie potrafil krytykowac , sorry , ale nie wszystko mu sie podobalo.Adzie prawie zawsze mowil, ze nie ma "tego czegos".To,ze nie rzuca takimi tekstami jak Kuba to nie znaczy , ze nie ma nic do powiedzenia.
Pania Malgosia promowac? haha a to dobre
😃 Ona i tak za dlugo byla w tym programie i czyja to zasluga?
Wojewodzkiego lubilam bardzo , ale po tym programie sie zniechecilam , bo wyszla z niego chciwosc niesamowita. Tego calego Szpaka to on mial gdzies , wazniejsza byla dla niego jego wlasna wygrana.Pod koniec krytykowal Gienka za byle co, a Szpaka wychwalal pod niebiosa .Zmienil oblicze polskiej muzyki? hahaha a ktos mi powie co on tam zmienil? bo nie wiem.
Wojewodzki nie potrafil byc obiektywny,Mozil tak.
Szpaka lubilam na poczatku. Widzialam w nim prawdziwy talent,tylko jak zobaczylam jego zachowanie to niedobrze mi sie zrobilo. I wcale nie mam na mysli jego przebieranek za kobiete,bo mam to gdzies.
Bardziej chodzi mi o jego brak pokory , skromnosci jakiejkolwiek!
Pamietam jak w wywiadzie mowil , ze mial juz propozycje nagrania plyty ale nie zrobil tego , bo on liczy na cos wiekszego , jego interesuje kariera miedzynarodowa , chce pracowac z lepszymi ludzmi.
Wiecie co?rozumiem,ze poki co szanuje to co robi , ale moze troche pokory na poczatek przydaloby sie hm?kim on jest do cholery , zeby od razu liczyc na kariere miedzynarodowa? myslalam,ze padne jak to uszlyszalam
😃
Straszny pozer z niego wyszedl na koniec , ale jedno przyznam glos to on ma niezly.
Jego wystep na orange festival jeszcze o niczym nie swiadczy , okaze sie , czy nadal bedzie o nim glosno , czy zniknie tak szybko jak sie pojawil.
Zgodze sie z tomtojem(znowu?!
😃),ze on po prostu jest barwny , ale jaka on ma osobowosc? tego ta cala 'osobowosc' polega chyba tylko na przebieraniu i kopiowaniu innych.
Gienek nikogo nie musial udawac , nie przechwalal sie , nie zgrywal gwiazdy i najlepiej na tym wyszedl
😃
Krowa , ktora glosno ryczy , malo mleka daje
😃
I nie zgodze sie , ze Gienek nie ma tego czegos a Szpak tak. Szpak jest bardziej charakterystyczny , dlatego kazdy juz mowi , ze cos ma w sobie , gdyby scial wlosy i przestal sie przebierac za kobiete juz dawno zapomnielibyscie o nim
😃
Gienek nie musial zgrywac kogos innego , zeby byc najlepszym.
A jak na koniec Szpak juz sie cieszyl ze wygra , widac bylo , ze byl prawie pewny .. a tu niespodzianka
😃 i dobrze.
Chociaz raz wygral talent ,autentycznosc, a nie kicz. To byl dobry wybor.