Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
bocin pisze:
Dzięki.
Pozostały już tylko pytania numer 1 i 3 czyli:
1. Kto z iSinga zaśpiewa na castingu?
3. Jak dostać się na widownię? Czy trzeba wcześniej przejść pre-casting na grzacza krzesełka?
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
![]()
hona
LIFE IS BRUTAL!;-P
kingaw11 pisze:
Witam! Niedawno dołączyłam oficjalnie do grona Isingowiczów.Także przeszłam dalej - w duecie z siostrą.
Te osoby, które jadą na przesłuchanie - czy możecie uchylić rąbka tajemnicy co zamierzacie śpiewać? Pozdrawiam!
hona
kingaw11 pisze:
Witam! Niedawno dołączyłam oficjalnie do grona Isingowiczów.Także przeszłam dalej - w duecie z siostrą.
Te osoby, które jadą na przesłuchanie - czy możecie uchylić rąbka tajemnicy co zamierzacie śpiewać? Pozdrawiam!
hona
wisienka29 pisze:
Jadwigo ja cały czas trzymam kciukidostaniesz się
http://justynapanfilewicz.pl
Bless!
LIFE IS BRUTAL!;-P
http://justynapanfilewicz.pl
Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód.
— Paulo Coelho
zuzia20 pisze:
Co chcecie od Asi? Fajna jest... Ma dziewczyna urodę, a to, że w ogóle mówi po Polsku jest naprawdę godne podziwu, bo od 5 roku życia mieszkała w Chicago, później w Los Angeles - więc nie mogła się raczej komunikować w języku polskim. Ja osobiście ją podziwiam. Nie wiem, co ma wspólnego z muzyką, ale wydaje mi się, że wybrali ją na jurorkę dlatego, że sceniczna prezencja też będzie oceniana, a ona na temat wyglądu czy stylu ma bardzo dużo do powiedzenia.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej