Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
hona
honaaaa pisze:
mam pytanko, jestem nowa na forum ale czy może ktoś z was wie czy dzwonią jeszcze w sprawie osób które zakwalifikowaly się w Warszawie?, czy już dzwonią tyko do osób z Gdańska? .... proszę o jak najszybszą odpowiedz i dziękuję z góry .
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
honaaaa pisze:mam pytanko, jestem nowa na forum ale czy może ktoś z was wie czy dzwonią jeszcze w sprawie osób które zakwalifikowaly się w Warszawie?, czy już dzwonią tyko do osób z Gdańska? .... proszę o jak najszybszą odpowiedz i dziękuję z góry .Do 24tego i do Wawy i Gdanska.
hona
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
Byłam w Gdańsku, na pewno się nie dostałam bo nie dośpiewałam nawet do refrenu
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
Nemo est casu bonus
astrea pisze:
Jak do gwiazdeczki nie zadzwonili to ja nie mam szansAle będę oglądać i kibicować Wam !
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
Bless!
Nemo est casu bonus
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej