adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
18 stycznia 2011 o 15:16
Zgłoś do moderacji
Stąd właśnie było moje zdanie na temat jego udziału w programie.
adamo007 mężczyzna

18 stycznia 2011 o 15:18
Zgłoś do moderacji
A jakie byście chcieli studio X Factora? Bo pytałem o to, ale nikt nie zabierał głosu. Bo były 3 w UK- 1,2 edycja-do obejrzenia przy Shaynie Wardzie, 3,4,5,6-np przy leonie Lewis i Alexandrze Burke i 7 przy np Macie Cardle.
mat9030 mężczyzna, 35
Białystok

Nagrań: 0, Postów: 71
18 stycznia 2011 o 15:24
Zgłoś do moderacji
heh mi tam szczerze powiedziawszy obojętne, żadna z nich zbytnio mi się nie podobała, hmm choc domyslam się że będzie podobna do tej z brytyjskiego no ale przecież wzroce trzeba skądś czerpać
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
18 stycznia 2011 o 15:35
Zgłoś do moderacji
W marcu.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
18 stycznia 2011 o 17:04
Zgłoś do moderacji
Społeczność fanów muzycznego programu X Factor. Znajdziesz tutaj najświeższe informacje o programie, jego uczestnikach, ekipie, a także zobaczysz najnowsze zdjęcia i filmy, przeczytasz wywiady oraz porozmawiasz na forum. [url]http://www.xfactor.socjum.pl[/url]
Już wiosną 2011 roku ruszy pierwsza polska edycja show TVN. Serdecznie zapraszamy do przyłączania się do społeczności oraz dyskusji na temat programu X-Factor Polska w TVN.
Edytowano 18 stycznia 2011 o 22:06 przez moderatora.
adamo007 mężczyzna

18 stycznia 2011 o 18:07
Zgłoś do moderacji
Taa próbowałem założyć konto to mi wyskakiwało że albo hasło złe, albo ktoś moich maili już używa. Poza tym żadnych nowych info tam nie ma.
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
18 stycznia 2011 o 21:38
Zgłoś do moderacji
To znaczy ze załozyłeś konto i zamiast wpisac nick wpisałes maila-zrobiłam to samo
😉
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
wojtek1 mężczyzna, 46
Żywiec

Nagrań: 5, Postów: 38
18 stycznia 2011 o 22:23
Zgłoś do moderacji
[cytat=glock1991]Gdzie są dla mnie Gratulacje 🙂 ? yeee 😃
Do zobaczenia w Zabrzu 😉[/cytat]
Tzn że co dostałeś się czy kolejna ściema? I nie mów mi że do Ciebie dzisiaj ktoś dzwonił a byłeś na castingu w Zabrzu
18 stycznia 2011 o 23:44
Zgłoś do moderacji
mat9030 pisze:
no własnie też się w sumie tak wydawało na początku choć wiesz nigdy nic nie wiadomo, no ale jeśli to fakt że Mozil robi z siebie kretyna i na serio wystąpi świadsczyć to będzie źle jedynie o nim
czemu to ma źle o nim świadczyć? nie rozumiem.. ma po prostu dystans do swojej osoby i tego co robi.. to ironia, więc nie wiem w jaki sposób ma robić z siebie osła? co, lepiej jakby Doda czy Pani Górniak zasiadła w jury? czy to że Czesław nie pojawia się zbyt często w telewizji, pozwala na to, by ludzie byli tak uprzedzeni co do jego osoby? bo widzę, że coraz więcej osób pisze coś w stylu : 'pierwszy raz o nim słyszę, ale nie [on] nadaje się do tego programu'. no ludzie! nie bądźcie tacy uprzedzeni! Czesław jest jedną z osób, które sprzedają najwięcej płyt w Polsce, więc chyba jednak trochę się na tym wszystkim zna..
19 stycznia 2011 o 11:00
Zgłoś do moderacji
nie chodziło mi o to, że wzięli go dlatego, że jego płyty się sprzedają.. chodziło i to, że mimo, iż nie jest komercyjny i jak widać część ludzi z tego powodu go wgl nie zna, to jednak jego płyty się sprzedają, co może świadczyć tylko o tym, że jednak się na tej muzyce zna, a jego dokonania znajdują uznanie.. dlatego cieszę się, że mimo wszystko zasiądzie w jury, tym bardziej, że wydaje się być bardzo miłym, sympatycznym człowiekiem. ; )