Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Wrocław
![]()
Screw you guys, i'm goin' home.
kmee pisze:
Spokojnie, jeżeli to oni, to będą dzwonić kilka razy. Wiem co mówię
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Wrocław
![]()
Wrocław
![]()
astrea pisze:
kmee pisze:Spokojnie, jeżeli to oni, to będą dzwonić kilka razy. Wiem co mówię
No to rozwiałaś moje wątpliwości,czyli to na pewno nie oniAle fajnie było przez chwilę pomarzyć
astrea pisze:
Do Ciebie na ich miejscu to ja bym dzwoniła do bólu,a jakby nie pomogło to miałabym Twój adres w ankiecie jeszczeBo Ty to jesteś fenomenalna.A ja się pewnie ośmieszyłam tutaj na forum,że w ogóle pomyślałam iż zadzwonią...
Bless!
hona
honaaaa pisze:
może wiecie czy dzwonią jeszcze do osób z precastingu z Wawy?....z tego co czytalam w necie to narazie 3 osoby się z wawy dostaly a czas konczy się jutro....
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej