Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
adamo007 pisze:
Ja oglądałem to i jak oglądnąłem tego Mozila to Jezu. Nam nie jest potrzebna osoba, która z siebie zrobili debila i te "ta dam" tylko kogoś kto potrząśnie tym wszystkim głosem i osobowością (w sensie ładny wygląd a nie przebieranki). A jak on w ogóle ma zamiar oceniać ludziom dykcje?
Nemo est casu bonus
ewer119
ewer119 pisze:
a tego wlasnie nie wiem xd taka na lewo od wejscia, szlo sie przy lazienkach😜
Nemo est casu bonus
halamadrid pisze:
ewer119 pisze:a tego wlasnie nie wiem xd taka na lewo od wejscia, szlo sie przy lazienkach😜
A schodziło się do niej po schodach?
ewer119
adamo007 pisze:
Chyba nie wiecie. Potwierdzone w Dzieńdobry TVN- prowadzący Jarosław Kuźniar. Szczerze widze go w tym, podobny jest do tego X Brytyjskiego. Pierwszy juror-Czesław Mozil (niestety jak dla mnie), drugi Kuba Wojewódzki i trzeci nie powiedziano-ale kobieta.
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
angelika890 pisze:
c mi nie dziala na klawiaturze🙂
ewer119 pisze:
tak😉 tylko te schody mialy moze z 5 schodkow
😉 a ty w ktorej?
Nemo est casu bonus
angelika890 pisze:
ok,dzieki za odpowiedz,a powiedzie mi jeszze,zy to prawda:te wszystkie plotki,ze jak jeszze nie zadzwonili,to jjz lipa ja im zaspiewalam meredes benz joplin,wydaje mi sie,ze im sie spodobalo,ale telefon nie dzwoni🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej