Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Nemo est casu bonus
ewer119
angelika890 pisze:
pokazie siebie ,moze sie rozpoznamy choiaz watpie..
ewer119
angelika890 pisze:
iul z tym wygladem,uwierzcie mi,ze nie pomaga az tak bardzo
ewer119
![]()
ewer119 pisze:
angelika890 pisze:iul z tym wygladem,uwierzcie mi,ze nie pomaga az tak bardzo
ale swietny glos+ charakterystyczny wyglad( oczywiscie nie chodzi mi o jakies rozowo-zielone-niebieskie cos) to wtedy TAK. ale widzialam ze osoby nie majace pojecia o spiewaniu wlasnie z takim wygladem sie tam pchaly. Ale jak wezma takie osoby to moze ogladalnosc wzrosnie xD
michauu pisze:
ewer119 pisze:angelika890 pisze:iul z tym wygladem,uwierzcie mi,ze nie pomaga az tak bardzo
ale swietny glos+ charakterystyczny wyglad( oczywiscie nie chodzi mi o jakies rozowo-zielone-niebieskie cos) to wtedy TAK. ale widzialam ze osoby nie majace pojecia o spiewaniu wlasnie z takim wygladem sie tam pchaly. Ale jak wezma takie osoby to moze ogladalnosc wzrosnie xD
No pewnie😛 program nie będzie nudny
😃 trochę rozkręciło się to wszystko po tym pre-castingu Warszawie ; D
ewer119
![]()
ewer119 pisze:
michauu pisze:ewer119 pisze:angelika890 pisze:iul z tym wygladem,uwierzcie mi,ze nie pomaga az tak bardzo
haha xd ale niektore osoby mnie rozwalaly😃 a ty w koncu zdecydowales sie?
😃 jedziesz do gdanska?
michauu pisze:
ewer119 pisze:michauu pisze:ewer119 pisze:angelika890 pisze:iul z tym wygladem,uwierzcie mi,ze nie pomaga az tak bardzo
haha xd ale niektore osoby mnie rozwalaly😃 a ty w koncu zdecydowales sie?
😃 jedziesz do gdanska?
Wystarczą mi już wasze przeżycia😃 ale z tego co przeczytałem. . . nie którzy się isingowicze się poznali
😛
ewer119
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej